Ύστερα από το Google+, η Google αποφάσισε με μια καινούρια εφαρμογή, την Who’s Down,  να ξαναπαίξει στο κόσμο των social media, με μόνη διαφορά το target group, που τώρα θα είναι εφηβικό.

Διάβασε επίσης: Η Apple κυκλοφορεί εφαρμογή για Android που ελέγχει τα Beats Pill+ ηχεία 

Who’s Down

Το Who’s Down θα είναι trend social app για τους νέους;

Δεν είναι η πρώτη φορά που Google προσπαθεί να κοινωνικοποιηθεί. Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να ανταγωνιστεί κανείς το Facebook πλέον, και δεν μπορούμε να πούμε ότι η Google δεν το έχει ξαναπροσπαθήσει, λαμβάνοντας υπόψη τα Google+ και Hangouts. Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν μιας και το Who’s Down έχει σκοπό να φέρει κοντά άτομα νεαρής ηλικίας τα οποία όμως έχουν όρεξη να βγουν. Πώς γίνεται αυτό; Απλά δηλώνουν “available”, ενώ μπορούν να το ενισχύσουν προσθέτοντας για πόση ώρα θα είναι, και ακόμα και τι έχουν διάθεση να κάνουν, πχ να πάνε για καφέ, σινεμά ή ποτό.

Για να διατηρηθούν όσο καλύτερα γίνεται τα όρια ηλικίας, για να αποκτήσεις λογαριασμό πρέπει να σε προσκαλέσει ένα ήδη υπάρχον μέλος ή να κάνεις εγγραφή δίνοντας όχι μόνο την ηλεκτρονική σου διεύθυνση αλλά και το σχολείο στο οποίο φοιτείς.

Όλα φαίνονται λοιπόν να λειτουργούν ρολόι, αφού η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη στο Play Store. Το ερώτημα όμως είναι ένα: Τι παραπάνω έχει να μας προσφέρει το Who’s Down που δε μας προσφέρουν παρόμοια apps, για να έχει την επιθυμητή ανταπόκριση από το κοινό;

Πηγή: 1, 2

Σχετικά με τον αρθρογράφο Θεοδώρα Παναγέα

Διαρκώς συνδεδεμένη σε facebook, twitter, snapchat με το Nexus 5 και όλα καλά!