Κάποτε ο Jimi Hendrix είχε πει «Η μουσική είναι ένας ακίνδυνος τρόπος για να φτιάχνεσαι». Και είχε δίκιο! Για όλους υπάρχει κάποιο είδος μουσικής που τους αρέσει. Τι γίνεται όμως όταν θέλουμε να ανακαλύψουμε νέα μουσικά μονοπάτια; Εκεί έρχεται η εφαρμογή Wall Of Sound να μας βοηθήσει!

Δείτε επίσης: Το Subway Surfers είναι ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο runner παιχνίδι του App Store

wallΗ εφαρμογή Wall Of Sound δεν ανήκει στην κατηγορία των εφαρμογών που μπορείς να αγοράσεις μουσική. Είναι όμως ιδανική για να ανακαλύψεις μουσική! Μπορείτε να ανακαλύψετε νέα τραγούδια, νέους καλλιτέχνες ή ακόμα και να θυμηθείτε κάποια αγαπημένα κομμάτια. Ανοίγοντας την εφαρμογή θα ανοίξει και ένας τοίχος με διάφορους καλλιτέχνες. Αν οι επιλογές στον τοίχο σας απογοήτευσαν, κουνήστε απλά τη συσκευή σας και θα γίνει ανακατανομή. Επιλέγοντας κάποιον καλλιτέχνη θα ακούσετε ένα preview του τραγουδιού που έχει ο επιλεγμένος δίσκος.

Αν θέλετε οπωσδήποτε να κατεβάσετε το τραγούδι, τότε πατώντας Download η εφαρμογή θα σας κατευθύνει στο iTunes Music Store όπου και μπορείτε να αγοράσετε το τραγούδι μέσω του λογαριασμού σας στο iTunes. Ακόμα, μπορείτε να μοιραστείτε τις πληροφορίες του τραγουδιού μέσω Facebook, Twitter, SMS και email. Επίσης, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με βάση τον καλλιτέχνη, το είδος της μουσικής ή τον τίτλο κάποιου album.

Στην εφαρμογή Wall Of Sound υπάρχουν πάνω από 20 εκατομμύρια previews τραγουδιών. Ίσως εκεί ανακαλύψεις το επόμενο κομμάτι που θα σου κολλήσει!

Η λειτουργικότητα της εφαρμογής είναι άψογη. Την έχω χρησιμοποιήσει αρκετά και δεν μου έχει κολλήσει καθόλου. Ο τοίχος γεμίζει συνεχώς όσο και αν μετακινείσαι σε αυτόν για να βρεις αυτό που σου αρέσει. Την συγκεκριμένη εφαρμογή ή θα την λατρέψετε ή θα την διαγράψετε. Αν σας αρέσει η ιδέα του να μπορείτε να ακούσετε εύκολα και γρήγορα μικρά αποσπάσματα από εκατομμύρια κομμάτια για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει κατεβάστε τη αμέσως.

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

icon
Wall Of MusicFred SigalMusicFreeDownload

DetailsVersions
ΕργαλείαRelease: 08-10-2011
iOSTested: 2.0
5.1 mbNow: 2.1
7.7 10

Taste App

Wall Of Sound

Το Wall of Dound είναι η ιδανική εφαρμογή για να ανακαλύψεις μουσική!

1
Συνολική Ικανοποίηση7.0
Ενημερώσεις7.0
Χρησιμότητα 7.0
Αποτελεσματικότητα 9.0
Ευκολία στη χρήση 8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος