Και οι αλλαγές στο Facebook συνεχίζονται !! Η τελευταία αλλαγή αυτή αφορά τις φωτογραφίες προφίλ των χρηστών. Όπως ανακοίνωσε και η Aigerim Shorman , Product Manager του Facebook , πλέον οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να βάλουν μικρά βίντεο ως φωτογραφίες προφίλ αλλά και φωτογραφίες που θα διαρκούν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Διάβασε επίσης: Πως θα γίνουν οι Facebook Pages; 

Οι Φωτογραφίες Προφίλ ζωντανεύουν!

Πάμε να τα δούμε ένα ένα. Το Facebook έχει δει ότι οι χρήστες πλέον βλέπουν όλο και περισσότερα video μέσα στο κοινωνικό δίκτυο και τα Gif παίζουν σημαντικό ρόλο στο traffic πολλών σελίδων. Σύντομα λοιπόν, οι ίδιοι οι χρήστες θα μπορούν να βάλουν Photo Profile ένα μικρό βίντεο το οποίο θα επαναλαμβάνεται συνεχώς ,ένα “looping video clip” όπως αναφέρεται  δίνοντας άλλη διάσταση στα προφίλ μας.

 

 

Φωτογραφίες Προφίλ με ημερομηνία λήξης!

Θα πας σήμερα γήπεδο και θες να το γιορτάσεις; Έχεις μια βδομάδα διακοπές και θες να δείξεις ότι άλλαξε η διάθεση σου, ότι είσαι σε άλλο mood! Πλέον θα μπορείς να βάλεις Photo Profile που θα διαρκούν για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και στην συνέχεια θα επανέρχεται η προηγούμενη φωτογραφία που είχες ορίσει. Αυτή η αλλαγή θα χρησιμοποιηθεί αρκετά επίσης, σε περιπτώσεις throwback Thursday (#tbt) όπου πολλές σελίδες διάσημων προσθέτων μια φωτογραφία τους παλιότερων ετών.

Όλες αυτές οι εφαρμογές είναι σε πειραματικό στάδιο ακόμα, αλλά αναμένονται να δοκιμαστούν σε αρκετούς χρήστες και να αποτελέσουν ένα από τα επόμενα βήματα του Facebook, το οποίο βρίσκεται σε συνεχής αλλαγές , προς το καλό όμως ή το χειρότερο; Εσείς θα μας πείτε!

Πηγές: 1, 2

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο Θοδωρής Ηλιάδης

Συνήθως, ψειρίζω τα φρέσκα νέα του Internet. Χτίζω χωριά και στην άμμο πέρα από το tablet μου και είμαι Ninja level στα «εύκολα» παιχνίδια.