Ανεβάζεις φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μετά από λίγο εμφανίζονται τα πρώτα σχόλια από τους φίλους σου που είτε σε εκθειάζουν είτε σε “τρολάρουν”. Έτσι λοιπόν τώρα πια η δημοσίευση φωτογραφιών έχει να κάνει με την ενημέρωση των φίλων και γνωστών σου για την καθημερινότητα σου, την φύλαξη ωραίων στιγμών αλλά και την ικανοποίηση της εγωπάθειας του ανθρώπου παρά την αναζήτηση μιας ειλικρινούς γνώμης. Κάπου εδώ μπαίνει στο παιχνίδι η εφαρμογή Fling.

Διάβασε επίσης: Τα καλύτερα παιχνίδια της εβδομάδας #1 

Fling

Πως λειτουργεί λοιπόν αυτή η καινοτόμα εφαρμογή; Αρχικά τραβάς μια φωτογραφία(ή και βίντεο). Τότε αντί να τη μοιραστείς εσύ με διάφορους φίλους σου, το ίδιο το Fling τη μοιράζεται με 50 άλλους χρήστες Fling από όλο τον κόσμο. Αυτοί οι 50 άνθρωποι, άγνωστοι σε εσένα, τότε θα είναι σε θέση να σου πουν τη γνώμη τους και να προσπαθήσουν να συζητήσουν μαζί σου, αν φυσικά και εσύ το θελήσεις.

Fling

Τι κερδίζει ο χρήστης λοιπόν; Ίσως πιο αληθινές, αντικειμενικές συζητήσεις και εποικοδομητικά σχόλια. Φυσικά όπως και σε κάθε περίπτωση η συζήτηση με αγνώστους μπορεί να καταλήξει τελείως ανούσια ακόμα και προσβλητική αλλά νομίζω ότι αυτό εξαρτάται και από το ποιους επιλέγει ο χρήστης να συζητήσει καθώς και από το περιεχόμενο των φωτογραφιών που επιλέγει να στείλει.

Εσείς τι λέτε, αξίζει μια προσπάθεια το Fling;

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε iOS και Android.

Fling

Πηγή : We Are Social Media

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.