Η Google ένωσε τις δυνάμεις της με την LG και την Huawei και ο κόσμος της τεχνολογίας περιμένει να δει τι έχουν ετοιμάσει. Μεγάλη παρουσίαση έχει ετοιμάσει η Google, αύριο 29 Σεπτέμβρη, όπου θα παρουσιαστούν τα καινούργια προϊόντα Nexus 6P και  Nexus 5X.  Ιδιαίτερο ενθουσιασμό έχει δείξει η αγορά για το μοντέλο της Huawei το Nexus 6P καθώς είναι ένα ισχυρό βήμα της Google στην κινέζικη αγορά τεχνολογίας, καθώς είναι το πρώτο Nexus φτιαγμένο από κινέζικη κατασκευαστική εταιρία τηλεφώνων.

Παρόλα αυτά η Google δεν ήταν σε θέση να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό το περιεχόμενο της παρουσίασης, καθώς μέρος αυτής διέρρευσε. Συγκεκριμένα διαθέσιμες είναι πια στο διαδίκτυο διαφάνειες που πιστεύεται ότι αφορούν τα χαρακτηριστικά του Nexus 6P.

Όσον αφορά λοιπόν τα χαρακτηριστικά , ως προς το παρόν αυτά γνωρίζουμε. Αρχικά  το Nexus 6P έχει μια ιδιαιτέρως μεγάλη μπαταρία 3450 mAh, εγκατεστημένο το Android 6.0 Marshmallow, μια οθόνη 5,7 ιντσών 1440*2560 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 810 (version 2.1), δυο μπροστινά ηχεία, USB Type-c φορτιστή και επικάλυψη από Gorilla Glass 4. Το θέμα της μπαταρίας και του φορτιστή μάλιστα δεν πρέπει να λαμβάνεται καθόλου ελαφρά καθώς λέγεται ότι η βελτίωση τους θα είναι σε θέση μέχρι και να διπλασιάσει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά είναι η επαλήθευση δακτυλικών αποτυπωμάτων, η απλοποίηση της χρήσης στοιχείων του λειτουργικού που ζητάνε οι εφαρμογές, η λειτουργία App Standby, καθώς και η βελτιωμένη κάμερα.  Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά καθιστούν το Nexus 6P ένα κινητό γρήγορο και δυνατό, ωστόσο με κομψό σχεδιασμό.

Μέχρι λοιπόν την παρουσίαση οι παρακάτω διαφάνειες ικανοποιούν την περιέργεια μας.

Πηγή Φωτογραφιών : Techblog.gr

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.