Όλα αρχίζουν με προβληματισμό, έτσι app-οφάσισα εφαρμογές. Κάπου ανάμεσα σε development και Recording για Video Reviews γράφω τις ερώτησεις των συνεντεύξεων. Η λογική έλεγε συγκρατήσου αλλά η δουλειά έγινε με το Samsung Galaxy S6. What else?

Samsung και ξερό Core... Σύντομα εξέλιξη σε Samsung Galaxy S7, όταν μου φτάνουν τα λεφτά. Social Media απ` όλα, Φμπου, Τουίτα, Insta, Swarm για check-in και Snapchat για να ανεβάζω τις pancakes που μαγειρεύω. Μετά το μπασκετάκι είμαι με ένα κινητό στο χέρι!

Θοδωρής Ηλιάδης

Junior Digital Marketing Executive

Πιστεύω ότι «The story is everything» σε ένα site και ότι στην εποχή μας, η 4η εξουσία στον κόσμο είναι τα Social Media. Παλιά, όταν έχανα στο counter έπαιρνα το αίμα μου πίσω στο pro. Και να σου πω κάτι, ήθελα το Samsung S6, "έκλαψα λίγο".. όμως έκατσα με το S3.

Είμαι ο Tyrion του AppView.gr. Είμαι Social Media Manager έτσι ώστε να έχω δικαιολογία που χαζεύω όλη μέρα σε Twitter και Facebook! Πέρα από reviewer του AppView.gr, είμαι και καμένος gamer! Σε ότι αφορά τις συσκευές διαλέγω μόνο Android, συνήθως κινέζικης προέλευσης και έχω το Cubot One και το Xiaomi Mi4c!

Πήρα το LG G2 και ξεμπέρδεψα! Προτιμώ τις χρηστικές εφαρμογές γι αυτό θα σας παρουσιάζω κυρίως apps που θα σας βοηθούν από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα πράγματα. Που και που το ρίχνω έξω και γράφω και για games.

Από μικρός απολάμβανα τον φανταστικό κόσμο των games, ίσως λίγο παραπάνω από ότι έπρεπε. Εκεί βρήκα χαρά, γέλιο ενθουσιασμό καθώς και μια πληθώρα από άλλα συναισθήματα.Πλέον απολαμβάνω τη gaming εμπειρία που προσφέρουν τα smartphones στη μπαγκατέλα μου, το Sony Xperia M.

Οπαδός εφαρμογών που φέρνουν πιο κοντά την παρέα καθώς και εφαρμογές που σκοτώνουν τον ελεύθερο χρόνο. Αγαπημένη εφαρμογή το 9GAG γιατί συνδυάζει «τρολαρίσμα» και photo sharing. Ως φοιτήτρια τη μισή μέρα την περνάω στα ΜΜΜ. Έχω το iPhone 4s και τα περισσότερα blog μου αφορούν τα νέα του iOS. Δέχομαι επιθέσεις από χρήστες Android αλλά δεν μασάω. Haters gonna hate!