Στις 25 Οκτωμβρίου το Twitter αποφάσισε να τεστάρει για πρώτη φορά μια προσθήκη στα νεοαφιχθέντα Twitter Moments. Η προσθήκη αυτή αφορά την χορηγούμενη εμπλοκή διαφόρων εμπορικών ονομάτων στα Moments, τα οποία αποτελούν μέρος του Twitter μόλις δυο βδομαδες τώρα. Δηλώθηκε ότι τα Promoted Moments, όπως ονομάστηκαν, παρότι θα αποτελούν ουσιαστικά διαφημίσεις, δεν θα διαφέρουν ιδιαιτέρως από τα Moments. Μια διαφορά θα είναι ότι θα βρίσκονται μοναχά για 24 ωρές στα Moments και θα διακρίνονται από τον χρήστη καθώς θα χαρακτηρίζονται ως Promoted.

Διάβασε επίσης: Είναι το smartphone One A9 της HTC απομίμηση του iPhone; 

Πολλοί πιστεύουν ότι τα Twitter Moments ίσως να αποτελούν ότι καλύτερο έχει βγάλει το Twitter καθώς προωθούν την στιγμιαία ενημέρωση και επικοινωνία σε ένα πιο προσωπικό και ακόμα πιο άμεσο επίπεδο. Έτσι λοιπόν δεν προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη ότι η εταιρία αποφάσισε να εμπλέξει διάφορα εμπορικά ονόματα στο feature αυτό.

Twitter Moments

Τα Twitter Moments θα δοκιμαστούν αρχικά μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες

Όπως αναφέρθηκε στην ανακοίνωση από το Twitter: “Βλέπουμε πόσο δυνατή μπορεί να γίνει αυτή η εμπειρία του να βυθίζεσαι σε αφηγήσεις με νόημα-και από την δημιουργία του Twitter, τα εμπορικά ονόματα έχουνε πει κάποιες από τις καλύτερες ιστορίες της πλατφόρμας.’’

Εσύ θα το ‘’τουιτάρεις’’;

Πηγή: Twitter

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.