Καινούργια εβδομάδα, καινούργιες ευκαιρίες, καινούργια games! Για μια ακόμη φορά κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος καθώς μεγάλη ποικιλία games έχει κυκλοφορήσει. Καθίστε αναπαυτικά λοιπόν καθώς θα σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα παιχνίδια της εβδομάδας #4.

Δείτε επίσης: Το Photomath κάνει τις εξισώσεις να φαίνονται παιχνιδάκι

 

Minecraft: Story Mode

Το παιχνίδι έχει εξελιχθεί πολύ καλά και φαίνεται να κερδίζει μεγάλη μερίδα των gamers σε smartphone, καθώς μπορείτε να το βρείτε πολλές εβδομάδες “βιδωμένο” στο Νο1 των Google Play και App Store! Θεωρητικά υπάρχει η προϋπόθεση να έχετε παίξει το πρώτο επεισόδιο αλλά μην διστάσετε! Δοκιμάστε το Minecraft να ξεδιπλώσετε το δημιουργικό σας ταλέντο!

Google Play
App Store

Dead Effect 2

Πρόκειται για ένα αναβαθμισμένο sequel του τρομακτικού Dead Effect! Το καινούργιο παιχνίδι υπόσχεται μεγάλο και χορταστικό gameplay με πολλά νέα χαρακτηριστικά για τον shooter σας. Πιθανώς να πρόκειται για το καλύτερο zombie shooting παιχνίδι αυτή την στιγμή!

Google Play
App Store

Beneath The Lighthouse

Νέα και ενδιαφέροντα πράγματα έρχονται στον κόσμο των puzzle games με το Beneath The Lighthouse. Το παιχνίδι σας στέλνει να ψάξετε για τον παππού σας που χάθηκε κάτω από τον φάρο! Oλοκληρώστε όλες τις πίστες για να τον ξαναδείτε! Μας άρεσε πολύ το interface και το design. Αν είστε λάτρεις των puzzle, πρέπει να το δοκιμάσετε!

Google Play
App Store

Slashy Hero

Πολύ διαφορετικό παιχνίδι από ό,τι έχουμε παίξει! Σίγουρα μπορεί να μην σας γεμίζει το μάτι αμέσως αλλά μπορεί να κολλήσετε! Σε ότι αφορά το design το παιχνίδι είναι άψογο και πρόκειται για μια αξιόλογη παραγωγή!

Google Play
App Store

Blood Bowl: Kerrunch

Το παιχνίδι πρόκειται για μεταφορά του PC game σε smartphone. Η mobile version είναι πολύ διαφορετική και πολύ ενδιαφέρουσα! Ουσιαστικά πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής που μοιάζει πολύ με το κλασσικό αμερικάνιο football! Σκοπός θεωρητικά είναι το σκοράρισμα(touchdown) και να νικήσετε όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα, δημιουργώντας την πιο δυνατή ομάδα!

Google Play
App Store

 

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιωργοχρήστος Λίτσας

Βρίσκω και δοκιμάζω λειτουργικές εφαρμογές όλων των ειδών και κυρίως καινούργια high-end games! Πιστεύω στο Android και η συσκευή μου είναι το κινέζικο Xiaomi Mi4c!