Καινούργια εβδομάδα, καινούργιες ευκαιρίες, καινούργια games! Για μια ακόμη φορά κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος καθώς μεγάλη ποικιλία games έχει κυκλοφορήσει. Καθίστε αναπαυτικά λοιπόν καθώς θα σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα παιχνίδια της εβδομάδας #3.

Διάβασε επίσης:Ποια Gifs? Ήρθαν τα Boomerang!

 

Sniper X with Jason Statham

Όλοι γνωρίζετε τον Jason Statham από τις αμέτρητες ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει, όπου σχεδόν σε όλες ρίχνει απίστευτα πολύ ξύλο! Στο Sniper X, όπως μπορείτε να καταλάβετε είστε “American Sniper” και προσπαθείτε να εξοντώσετε μια τρομοκρατική οργάνωση χωρίς να σας καταλάβουν! Πάντα με την καθοδήγηση της φωνής του Statham! Ελπίζουμε το gameplay να είναι πράγματι αντίστοιχο της δυναμικής του Jason Statham!

Google Play App Store

 

 

Drill Up

Γνωρίζουμε ότι η Ketchapp έχει καλές δημιουργίες στον χώρο των εφαρμογών και των Mobile games αλλά το Drill Up είναι πράγματι μοναδικό! Έξυπνη ιδέα, ωραία γραφικά και σωστό στήσιμο! Δεν είναι runner! Είναι κάτι διαφορετικό και φρέσκο! Είναι ότι πρέπει για να σπαταλήσετε το χρόνο σας και πιστεύουμε πως θα γίνει μόδα!

Google Play
App Store

OPUS: The Day We Found Earth

Το παιχνίδι αυτό θα μπορούσε να είναι και το σενάριο για το Wall-e 2! Πρόκειται για μια προσπάθεια ανακάλυψης της γης από ρομπότ που είχε πάει στο διάστημα. Το concept είναι καινοτόμο αλλά δεν θα μπορούσαμε να πούμε πως το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό. Παρ’ όλα αυτά είναι ότι πρέπει για φυσικούς, αστροφυσικούς και όλους τους λάτρεις των αστεριών και του σύμπαντος!

Google Play
App Store

Σπάσε το λουκέτο

Πρόκειται για το παιχνίδι “Σπάσε το κινητό σου”. Είναι απλό, για να επιτύχετε σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να συνδυάσετε τα αντανακλαστικά σας με την υπομονή σας! Σκοπό σας, να “ξεκλειδώσετε” όλες τις κλειδαρίες-level!

Google Play
App Store

Guitar Hero® Live

Για όσους δεν έχουν ξαναπαίξει το Guitar Hero, πρέπει να ξέρετε ότι πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία! Για τους “παλιούς” το Guitar Hero Live είναι μια καινούργια εμπειρία που έρχεται στο smartphone σας για να γίνεται πραγματικός ροκ σταρ! Όπως μπορείτε να δείτε και στο trailer το παιχνίδι έχει όλα τα αγαπημένα και μη τραγούδια της παγκόσμιας μουσικής κοινότητας για να “ροκάρετε”! Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

 

App Store

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιωργοχρήστος Λίτσας

Βρίσκω και δοκιμάζω λειτουργικές εφαρμογές όλων των ειδών και κυρίως καινούργια high-end games! Πιστεύω στο Android και η συσκευή μου είναι το κινέζικο Xiaomi Mi4c!