Καινούργια εβδομάδα, καινούργιες ευκαιρίες, καινούργια games! Για μια ακόμη φορά κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος καθώς μεγάλη ποικιλία games έχει κυκλοφορήσει. Καθίστε αναπαυτικά λοιπόν καθώς θα σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα παιχνίδια της εβδομάδας #2.

Διάβασε επίσης: Cram – Reduce Pictures 

 The Walking Dead: No Man’s Land

Με την έναρξη της έκτης σεζόν του Walking dead ήρθε μαζί και το RPG παιχνίδι του οποίου ο σκοπός είναι ένας. Επέζησε από την  επίθεση των ανθρωποφάγων walkers. Πολέμησε, δίδαξε την υπόλοιπη ομάδα σου ώστε να επιβιώσετε, συμμαχήστε  με άλλες ομάδες και σκοτώστε walkers σε τοποθεσίες όμοιες με αυτές τη τηλεοπτικής σειράς. Έχε υπόψη ότι σκληρές αποφάσεις πρέπει να παρθούν, που θα καθορίσουν ποιος θα ζήσει και ποιος όχι…

App Store

Dub Dash

Γρήγοροι ρυθμοί, ατελείωτο τρέξιμο και electronic μουσική. Το Dub Dash είναι ένα παιχνίδι το οποίο σίγουρα θα σας κρατήσει σε εγρήγορση, με τα ζωηρά χρώματα και την διαρκή εναλλαγή οπτικού πεδίου. Τα εμπόδια, τα οπτικά εφέ αλλά και η διαδρομή έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζουν με τη μουσική. Διατίθεται στο App Store δωρεάν στην Lite Version που περιέχει 3 από τα συνολικά 8 level.

App Store

Minions Paradise

Τα Minions ναυαγήσανε και τώρα είναι ευθύνη σου να μετατρέψεις ένα έρημο νησί σε επίγειο παράδεισο. Μάζεψε πόρους, χτίσε κτίρια και διοργάνωσε ατελείωτα πάρτι που θα αφήσουν ιστορία!

Google Play

App Store

Τα καλύτερα παιχνίδια της εβδομάδας #2

Subterfuge

Τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι αρχίζουν και τελειώνουν με τη διπλωματία. Σε αυτό το διαδικτυακό παιχνίδι, το οποίο διαρκεί 7 πραγματικές μέρες, πρέπει να πράττεις κάθε κίνηση προσεκτικά, να δημιουργείς συμμαχίες αλλά και εχθροπραξίες και να υπερισχύσεις στο κόσμο του Neptunium mining. Θυμήσου!  Μην πιστεύεις τίποτα από ότι σου λένε!

Google Play
App Store

Blindfold Bowling

Τα καλύτερα παιχνίδια της εβδομάδας #2

Τα παιχνίδια για άτομα με αναπηρία όρασης είναι αρκετά σπάνια στο εξωτερικό, και ανήκουστα στην Ελλάδα. Εδώ παίρνει θέση το Blindfold Bowling ένα audio game που αναπαριστά το ten pin bowling. Μπορείς να παίξεις μόνο σου, εναντίον αντιπάλων του υπολογιστή, είτε μαζί με κάποιο άλλο άτομο. Συνιστάται από πολλούς τυφλούς gamers.

App Store

Pink Heaven

Απλό και μικρό παιχνίδι, με ρετρό σχεδιασμό στο οποίο πρωταγωνιστεί η ροζ κυρία από το Kero Blaster. Απέφυγε τα εμπόδια, πήδα για να αποφύγεις τους διάφορους κινδύνους, νίκησε τους αντιπάλους που θα βρεθούν στο δρόμο σου και σώσε τον νεαρό Shopkeeper από τα επερχόμενα UFOs!

App Store

Εσείς με πιο άλλο καινούργιο game “καίγεστε”;

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.