Καινούργια εβδομάδα, καινούργιες ευκαιρίες, καινούργια games! Μην μένετε στα ίδια και στα ίδια! Η βιομηχανία των mobile games έχει πάρει φωτιά και συνέχεια κυκλοφορούν και καινούργιες δημιουργίες για τα smartphones σας! Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε games που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και αξίζουν την προσοχή και το χρόνο σας! Παμε λοιπόν να γνωρίσουμε τα καλύτερα παιχνίδια της εβδομάδας #1

 

Need for Speed: No Limits

Το καταπληκτικό Need for Speed και για το smartphone σας! Οι περισσότεροι ήδη γνωρίζετε το είδος και την ιστορία του παιχνιδιού από τις άλλες κονσόλες που έχει κυκλοφορήσει και πρέπει από το τίτλο του και μόνο να το κατεβάσετε! Όπως μπορείτε να δείτε και στο video πρόκειται για μια εφαρμογή με πολύ καλά γραφικά και άριστα στημένη και για αυτό προβλέπεται για smartphones με υψηλά χαρακτηριστικά και σίγουρα συσκευές με πάνω από 1Gb RAM. Το concept απλό: διαλέγεται και φτιάχνετε το αμάξι με σκοπό να ανακηρυχτείτε βασιλιάς της ασφάλτου!

Google Play
App Store

MyNBA2K16

Σε πρώτη φάση δεν είναι αυτό που φαντάζεστε και θέλετε! Δεν είναι ακριβώς η μεταφορά του 2k16 στο smartphone σας! Πρόκειται για κάτι διαφορετικό, κάτι καινούργιο που παρ’ όλα αυτά θα αρέσει σε όλους τους μπασκετικούς μας, φίλους! Μάζεψε όλες τις κάρτες των αγαπημένων σου παιχτών από το NBA και φτιάξε την Dream team σου!

Google Play
App Store

Sonic Dash 2: Sonic Boom

Το Sonic Dash ήταν ένα καταπληκτικό game που έφερε στα smartphone μας τον αγαπημένο μας ήρωα Sonic! Το Sonic Dash 2 υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση καθώς και ένα μεγαλύτερο και καλύτερο gameplay! Ο Sonic με την παρέα του έχουν καινούργια κόλπα και δυνάμεις για να σας δείξουν στο δεύτερο Sonic Dash. Είναι από τα πιο απολαυστικά runner που έχετε συναντήσει τελευταία! Enjoy!

Google Play
App Store

Τα καλύτερα παιχνίδια της εβδομάδας #1

 

Ski Safari 2

Το Sky Safari 2 πρόκειται για ένα από τα πιο διασκεδαστικά και καλοστημένα παιχνίδια που θα κατεβάσετε στο smartphone σας! Όπως μπορείτε να δείτε και στο video από πάνω πρόκειται για game που συνδυάζει το ski με το safari, έχει πολλούς χαρακτήρες-παίχτες για να διαλέξεις καθώς και ατελείωτες πίστες για να “καείτε”! Έχει κι ενδιαφέρον multiplayer για να παίζει όλη η παρέα μαζί. Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Google Play
App Store

Bridge Constructor Stunts

Το concept του Bridge Constructor Stunts μοιάζει γελοίο και ευφυές ταυτοχρόνως! Είναι δύσκολο μέχρι να εξοικειωθείτε με το πως να στήνεται σωστά τις μπάρες για να πετύχετε τα “Stunts” σας αλλά είναι ότι πρέπει για να σκοτώσετε διασκεδαστικά το χρόνο σας και γενικά να σπάσετε πλάκα! Δώστε του μια ευκαιρία. Δεν θα απογοητευτείτε!

Google Play
App Store

Space Miner Wars

Για το τέλος αφήσαμε κάτι διαφορετικό και πολύ καινούργιο! Το Space Miner Wars κυκλοφόρησε μόλις την περασμένη βδομάδα και πρόκειται για ένα strategy game με βάση το μέλλον και τις αποικίες στο διάστημα! Αν είστε φίλος των παιχνιδιών στρατηγικής και το διάστημα πάντα σας συνέπαιρνε, τότε αυτό το παιχνίδι πρέπει να βρίσκεται στο smartphone σας.

App Store

Εσείς με πιο άλλο καινούργιο game “καίγεστε”;

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιωργοχρήστος Λίτσας

Βρίσκω και δοκιμάζω λειτουργικές εφαρμογές όλων των ειδών και κυρίως καινούργια high-end games! Πιστεύω στο Android και η συσκευή μου είναι το κινέζικο Xiaomi Mi4c!