Όχι ένα, ούτε δύο αλλά 184 emoji κυκλοφόρησαν μαζί με το iOS 9.1! Μαύρα γυαλιά, ρομπότ, τυφώνες, χιονάνθρωποι, χοτ-ντογκ, μπάλες βόλεϊ, βουνά, αεροπλάνα, εκτυπωτές, αστερίσκοι είναι μοναχά κάποια από τα καινούργια emoji.  Μην αγχώνεσαι όμως χρήστης iPod και iPad καθώς το Appview μερίμνησε έτσι ώστε να τα γνωρίσεις. Ας τα εξετάσουμε λοιπόν και ας διακωμωδίσουμε μερικά.

Διάβασε επίσης: Είναι το smartphone One A9 της HTC απομίμηση του iPhone; 

καινούργια emoji

Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Πρόσωπο που στριφογυρίζει ειρωνικά τα μάτια του. Ιδανικό για σαρκαστικούς ανθρώπους, το περιμέναμε καιρό τώρα, όπως και το χέρι που προεξέχει το μεσαίο δάχτυλο. Κάτι ακόμα που μου τράβηξε την προσοχή ήταν το Live long and prosper emoji. Ο Sheldon Cooper εγκρίνει το emoji αυτό.

καινούργια emoji

Εκστασιασμένοι δηλώνουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για το emoji που αναπαριστά ένα τριφύλλι. Emoji όπως ο χιονάνθρωπος και το σύννεφο με χιόνι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να έρθουν τα Χριστούγεννα.

καινούργια emoji

Ενός λεπτού σιγή για αυτή τη συγκεκριμένη κατηγορία. Δεν θα σχολιάσω τίποτα γιατί δεν αστειεύομαι πότε για το φαγητό. Θα ήθελα απλώς να δώσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια.

καινούργια emoji

Ίσως το emoji Person with ball να αποτελέσει κωδικός έτσι ώστε να μαζεύεται η παρέα σε μισή ώρα στο μπασκετάκι. Οι λάτρεις των οχημάτων σίγουρα θα ενθουσιαστούν με τα emoji Racing car και Racing motorcycle.

καινούργια emoji

Αξιοθέατα, τοποθεσίες, μέσα μεταφοράς. Γενικά η κατηγορία αυτή θα χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα στα check-in πολλών.

καινούργια emoji

Μπορούμε να κατανοήσουμε την δημιουργία emoji κρεβατιού, κορνίζας ή ενός χρονομέτρου… Πραγματική έκπληξη μας δημιούργησαν τα emoji που αναπαριστούν ένα καπνοδοχείο και ένα φέρετρο. Αυτά είναι πιθανότατα τα emoji που κανείς δεν ανυπομονεί να χρησιμοποιήσει.

καινούργια emoji

Μεγάλο μέρος θρησκευτικών συμβόλων καθώς και συμβόλων που σε προειδοποιούν για ραδιενέργεια και βιολογικούς κινδύνους γιατί πρέπει να είσαι πάντα προετοιμασμένος. Προβλέψεις λένε ότι το emoji που αναπαριστά θαυμαστικό σε σχήμα καρδιάς θα αντικαταστήσει το emoji καρδιά. Χρησιμοποιείστε το με σύνεση…

Εσύ ποια καινούργια emoji θα χρησιμοποιήσεις;

Πηγή: Mashable

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.