Μια νέα δυνατότητα προσφέρουν πλέον Twitter και Vine στους χρήστες τους, καθώς θα έχουν πλέον τη δυνατότητα σύνδεσης των δυο λογαριασμών τους. Το Vine team σε ένα σχετικό blog post της αναφέρει ‘’Κάνουμε ευκολότερη για εσάς τη διαδικασία του να ψάξετε και να ακολουθήσετε τους αγαπημένους σας λογαριασμούς και δημιουργούς τόσο στο Vine όσο και στο Twitter.’’ Ας εξετάσουμε όμως περαιτέρω τι περιλαμβάνει η διαδικασία.

Διάβασε επίσης: Tα Twitter Moments εξελίσσονται 

Twitter και Vine

Όταν λοιπόν συνδεθούν οι δύο αυτοί λογαριασμοί, θα είναι πλέον ορατό το Twitter username του έκαστου χρήστη στο αντίστοιχο προφίλ του στο Vine καθώς και σε άλλα μέρη της εφαρμογής. Αυτό θα ωφελήσει τόσο τους followers καθώς θα είναι σε θέση να εξακριβώσουν το κατά πόσο ένα vine αποτελεί όντως δημιούργημα του χρήστη που ακολουθούν, καθώς και τους ιδιοκτήτες των λογαριασμών που θα είναι σε θέση να μαζέψουν περισσότερους followers στο Twitter.

Twitter και Vine ενώνουν τις δυνάμεις τους

Twitter και Vine

Αντιστοίχως στο προφίλ Twitter του χρήστη θα βρίσκεται το λινκ που θα οδηγεί στο λογαριασμό του στο Vine. Όμως στην προκειμένη περίπτωση θα εμφανίζεται και κάτι επιπλέον. Ο αριθμός των loops είναι ίσως ότι σημαντικότερο για τον Viner καθώς δείχνει πόσες φορές έχει αναπαραχθεί το vine του σε όλο το διαδίκτυο.Παρόλα αυτά παρότι τα loops του κάθε vine ξεχωριστά ήταν ορατά, δεν υπήρχε κάπου διαθέσιμο το συνολικό άθροισμα των loops όλων των vine ενός Viner. Τώρα πια ο αριθμός αυτός ενός χρήστη θα εμφανίζεται τόσο στο προφίλ του στο Vine αλλά και στο Twitter όπως φαίνεται και στην παραπάνω εικόνα.

Ο συνολικός αριθμός των loops κάθε χρήστη καθώς και η εμφάνισή του στο προφίλ του είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για τους Viner καθώς καθρεφτίζουν το κατά πόσο η δουλειά τους έχει αντίκτυπο στο κόσμο και τα Vine τους εμφανίζουν ενδιαφέρον.

Το θέμα λοιπόν πρέπει να αντιμετωπιστεί με απόλυτη σοβαρότητα. Μην ξεχνάτε ότι οι Viners κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το Λευκό Οίκο…

 

Πηγή: Vine

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.