Την Δευτέρα μας ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα νέα η Google και το Facebook, με το Gmail της Google και το Whatsapp του Facebook να έχουν φτάσει τους 1 δισεκατομμύριο χρήστες! Στιγμή ορόσημο και για τις δύο εταιρείες, καθώς το επίτευγμα αυτό τις καθιστά πλέον “ειδικούς” στην διαδικτυακή επικοινωνία.

Δείτε επίσης: Πάλι αλλαγές στο News Feed του Facebook

Παρόλα αυτά, αυτή η εξέλιξη δεν φαίνεται να καθησυχάζει τις δύο αυτές εταιρείες. Μαζί με την ανακοίνωση των 1 δισεκατομμυρίων χρηστών του Facebook, o Mark Zuckerberg φρόντισε να κάνει κάποιες ανακοινώσεις. Αρχικά, φυσικά έδωσε τα συγχαρητήρια του στους ιδρυτές του WhatsApp, Jan Koum και Brian Acton, και μετά φρόντισε έτσι ώστε να αφήσει κάποια υπονοούμενα για καινούργια σχέδια.

 

via GIPHY

Όσον αφορά το Facebook, 1 δισεκατομμύριο, έχει επιτευχθεί τόσο από την flagship υπηρεσία του Facebook, αλλά και τα Groups. Επίσης, τα νούμερα δείχνουν ότι και το Messenger θα φτάσει τον αριθμό αυτό. Ο Mark Zuckerberg δήλωσε “Τώρα θα αρχίσουμε να δουλεύουμε στο να φέρουμε κοντά ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να κάνουμε ευκολότερη την επικοινωνία με τις επιχειρήσεις.”

Δεν είναι ούτε 10.000, ούτε 1.000.000 αλλά 1 δισεκατομμύριο!

Τώρα πια το Gmail δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις άλλες υπηρεσίες της Google όπως είναι το Youtube, το Android, το Chrome, το Maps και το Google Play, που είχαν φτάσει νωρίτερα τους 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Πηγή

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.