Τα ήπιες και έστειλες μήνυμα στο Viber στον πρώην; Μάλωσες με το αίσθημα και έστειλες πράγματα που μετάνιωσες; Ή ακόμα χειρότερα έστειλες μήνυμα σε λάθος παραλήπτη; Ναι, τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου ένιωσες τον πανικό του μηνύματος που στάλθηκε ενώ δεν έπρεπε ποτέ. Λοιπόν, με μεγάλη χαρά σου ανακοινώνουμε ότι το Viber φροντίζει τα “άβολα” μηνύματα καθώς μερίμνησε και από εδώ και μπρος ο κάθε χρήστης είναι σε θέση να διαγράψει ένα μήνυμα που έστειλε τόσο στο δικό του κινητό όσο και στο κινητό το οποίο το έστειλε.

Διάβασε επίσης: Το Instagram δοκιμάζει αλλαγή λογαριασμών χωρίς να χρειάζεται αποσύνδεση

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να κατεβάζεις την τελευταία έκδοση του Viber και όταν στείλεις το μήνυμα που ποτέ δεν έπρεπε να σταλθεί, πατάς πάνω του και επιλέγεις το “Delete for everyone”.

Viber φροντίζει τα “άβολα” μηνύματα

Φυσικά, πρέπει να δράσεις σχετικά γρήγορα διότι αν διαβαστεί και πρόκειται για ένα ντροπιαστικό μήνυμα ακόμα και αν το διαγράψεις αργότερα και από τα δύο κινητά, ο κίνδυνος του να κάνει ο παραλήπτης screenshot πριν το διαγράψεις ελλοχεύει… Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι η προσθήκη αυτή θα σώσει πολύ κόσμο…

Viber users be like…

 

Πηγή: wersm

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.