Καινούργιος μήνας μπήκε και είναι η κατάλληλη ευκαιρία να θυμηθούμε τα καλύτερα παιχνίδια του μήνα που μας πέρασε. Κάθε μήνα όλα τα stores γεμίζουν από καινούργιες κυκλοφορίες παιχνιδιών, έτσι έχουμε όλο και μεγαλύτερη ποικιλία και ποσότητα παιχνιδιών για να κατεβάσουμε στα smartphone μας. Για να μην χαθείτε στα βάθη των Google Play και App Store αντίστοιχα, σας διευκολύνουμε, παρουσιάζοντας σας τα καλύτερα παιχνίδια του Νοεμβρίου.

Δείτε επίσης: Συνέντευξη Quizdom

 

Star Wars™: Galaxy of Heroes


Μπορεί πρακτικά ο μήνας Δεκέμβρης να θεωρείται “επίσημα” ο μήνας του Star Wars, αλλά σε ότι αφορά τα mobile games(και όχι μόνο) τον μήνα που μας πέρασε ο τίτλος Star Wars κυκλοφόρησε πιο πολύ από όλους. Με αρκετές εταιρίες(ομάδες) να προσπαθούν να βγάλουν ένα app σχετικό με τον κόσμο του Star Wars. Εμείς δεν θα μπορέσαμε να ξεχωρίσουμε άλλο από το μοναδικό mobile game που έφτιαξε η EA, αφού πρώτα είχε κυκλοφορήσει ανάλογο τίτλο σε όλες τις κονσόλες. Αναλυτικά για το καταπληκτικό παιχνίδι εδώ: Star Wars Galaxy of Heroes

Google Play
App Store

RAD Boarding


Είναι το διαφορετικό παιχνίδι του μήνα. Σίγουρα είναι διαφορετικό σε σχέση με τα υπόλοιπα της λίστας, μιας και δεν έχει ούτε μεγάλο budget, πρόκειται για καινούργιο τίτλο και το gameplay του είναι πραγματικά απλό και διασκεδαστικό. Πρόκειται για ένα απολαυστικό action endless game το οποίο δεν είναι και αρκετά πολύπλοκο. Έχεις το snowboard σου, τρέχεις ατελείωτα, κάνεις κόλπα στον αέρα καθώς διασχίζεις διαφορετικά περιβάλλοντα και διαφορετικά εμπόδια. Just enjoy!

 

Google Play
App Store

Real Boxing 2 CREED


Αν δεν έχετε ξανακούσει το Real Boxing, τότε έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή. Με αφορμή την καινούργια ταινία του Stalone με την ονομάσια “Creed”, το Real Boxing κυκλοφορεί μια ειδική έκδοση. Αν είστε λάτρης του Boxing αλλά και του Rocky, τότε το παιχνίδι αυτό πρέπει να βρίσκεται στο smartphone σας.

Google Play
App Store

Minecraft: Story Mode


Το παιχνίδι έχει εξελιχθεί πολύ καλά και φαίνεται να κερδίζει μεγάλη μερίδα των gamers σε smartphone, καθώς μπορείτε να το βρείτε πολλές εβδομάδες «βιδωμένο» στο Νο1 των Google Play και App Store!  Δοκιμάστε το Minecraft και ξεδιπλώσετε το δημιουργικό σας ταλέντο!

Google Play
App Store

Dead Effect 2


Πρόκειται για ένα αναβαθμισμένο sequel του τρομακτικού Dead Effect! Το καινούργιο παιχνίδι υπόσχεται μεγάλο και χορταστικό gameplay με πολλά νέα χαρακτηριστικά για τον shooter σας. Πιθανώς να πρόκειται για το καλύτερο zombie shooting παιχνίδι αυτή την στιγμή!

Google Play
App Store

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιωργοχρήστος Λίτσας

Βρίσκω και δοκιμάζω λειτουργικές εφαρμογές όλων των ειδών και κυρίως καινούργια high-end games! Πιστεύω στο Android και η συσκευή μου είναι το κινέζικο Xiaomi Mi4c!