Καινούργια εβδομάδα, καινούργιες ευκαιρίες, καινούργια games! Για μια ακόμη φορά κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος καθώς μεγάλη ποικιλία games έχει κυκλοφορήσει. Καθίστε αναπαυτικά λοιπόν καθώς θα σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα παιχνίδια της εβδομάδας #7

Διάβασε επίσης: Δώσε στο παιδί σου όνομα από τα φίλτρα του Instagram

 

Rayman Adventures


Ο Rayman επιστρέφει με καινούργιες περιπέτειες. Ο πετυχημένος ήρωας της Ubisoft στο νέο του παιχνίδι, το οποίο είναι το πρώτο free game της σειράς, έρχεται με τις αξιώσεις και τα βραβεία των προηγούμενων εφαρμογών και ανεβαίνει επίπεδο. Απολαυστικό action game που με τα καταπληκτικά του γραφικά και το ευφυές gameplay του θα σας κρατήσει κολλημένους στις οθόνες των smartphone σας.

Google Play
App Store

Temple Run 2: Frozen Shadows


Το παγκοσμίως πασίγνωστο παιχνίδι που έχει γίνει επιτυχία εδώ και χρόνια, το Temple Run 2, έβγαλε καινούργια έκδοση. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα update του αρχικού παιχνιδιού, που όπως μπορείτε να καταλάβετε εστιάζει στον πάγο(Χριστούγεννα έρχονται). Αυτό που αλλάζει είναι το γραφικό περιβάλλον του παιχνιδιού, ώστε να νομίζετε ότι τρέχετε στο Βόρειο Πόλο, αλλά τα βασικά μένουν ίδια. Ότι πρέπει για να βρείτε αφορμή να “χάσετε” το χρόνο σας πάνω από το Temple Run 2.

Google Play
App Store

Star Wars Commander: The Force Awakens(update)


Δεν ξέρουμε αν το έχετε καταλάβει, αλλά ο μήνας Δεκέμβριος είναι ο μήνας του Star Wars. Με την ταινία να έρχεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα, λογικά είναι και τα games του Star Wars να κυκλοφορούν από τώρα παντού! Το Star Wars Commander όμως δεν βγήκε “χθές”, πρόκειται για ένα παιχνίδι που υπάρχει καιρό στα stores, απλά με τον νέο του update βάζει τους χρήστες στο κλίμα της ταινίας.. Πρόκειται για παιχνίδι στρατηγικής στο περιβάλλον του Star Wars, όπου σκοπό σας πολύ απλά είναι να κατακτήσετε το γαλαξία. Join!

Google Play
App Store

Sniper Fury


Ένα ακόμα Sniper Game, και η αλήθεια είναι πως έχουμε δει πολλά από δαύτα μέσα στο έτος. Αυτό ίσως να είναι το διαφορετικό. Το έχει φτιάξει η Gameloft η οποία έχει μια εμπειρία με τέτοιου είδους games και πραγματικά ξεκινώντας από τα γραφικά μπορείτε να καταλάβετε πως αυτό δεν είναι σαν τα άλλα. Μπορεί το gameplay να μην σας εμπνέει τόσο αλλά αν γενικά σας αρέσουν τα shouting games, τότε το Sniper Fury είναι must.

Google Play
App Store

LEGO Ninjago: Shadow of Ronin


Είναι από αυτά που πληρώνεις. Η έκδοση αυτή του Ninjago, πάει την σειρά ένα βήμα πιο πέρα. Το Concept του παιχνιδιού είναι ότι έχεις μια ομάδα από άριστα εκπαιδευμένους ninja οι οποίοι όμως έχουν χάσει τις αναμνήσεις του(έλλειψη μνήμης) και σκοπός σου είναι να επαναφέρεις την μνήμη τους μέσα από αποστολές και να σταματήσεις τον Big Bad Ronin. Σαν Lego παιχνίδι συνεχίζει να είναι πολύ προσιτό και εύχρηστο καθώς καταφέρνει να τραβάει τον χρήστη. Μπορεί τα 5Euros να είναι πολλά αλλά είναι όλα μπροστά και δεν χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα μέσα στο παιχνίδι(No in-app purchase).

Google Play
App Store

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιωργοχρήστος Λίτσας

Βρίσκω και δοκιμάζω λειτουργικές εφαρμογές όλων των ειδών και κυρίως καινούργια high-end games! Πιστεύω στο Android και η συσκευή μου είναι το κινέζικο Xiaomi Mi4c!