Καινούργια εβδομάδα, καινούργιες ευκαιρίες, καινούργια games! Για μια ακόμη φορά κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος καθώς μεγάλη ποικιλία games έχει κυκλοφορήσει. Καθίστε αναπαυτικά λοιπόν καθώς θα σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα παιχνίδια της εβδομάδας #6

Διάβασε επίσης: Γίνε ο φορτηγατζής των ονείρων σου στο BC Stunts

 

Warhammer 40,000: Carnage

Αν είχατε παρακολουθήσει την ανακοίνωση του iPhone 6S τότε σίγουρα το μάτι σας θα είχε πέσει πάνω στο Warhammer 40.000: Carnage. Δεν έχουν περάσει παρά μερικές μέρες από την κυκλοφορία του παιχνιδιού και ήδη γίνεται ένας “χαμός”. Το παιχνίδι έρχεται να αναδείξει τους καινούργιους επεξεργαστές της Apple καθώς έχει καταπληκτικά γραφικά, κατατάσσοντας το, σε high-end παιχνίδι. Το gameplay θα σας συναρπάσει και θα σας κρατήσει αρκετές ώρες πάνω από το iPhone σας. Οσονούπω έρχεται και για τις Android συσκευές.

App Store

Last Horizon

Το παιχνίδι υπόσχεται “να σας πάει στα αστέρια” με το gameplay του. Σκοπός του Last Horizon είναι να εξερευνήσετε και να επιβιώσετε στο σύμπαν. Πρόκειται για ένα απλό και λιτό παιχνίδι αλλά παράλληλα ιντριγκάρει τους χρήστες καθώς στηρίζεται στην εσωτερική μας επιθυμία για εξερεύνηση του αγνώστου. Είναι επί πληρωμής αλλά τα αξίζει τα λεφτά του.

Google Play
App Store

Real Boxing 2 CREED

Αν δεν έχετε ξανακούσει το Real Boxing, τότε έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή. Με αφορμή την καινούργια ταινία του Stalone με την ονομάσια “Creed”, το Real Boxing κυκλοφορεί μια ειδική έκδοση. Αν είστε λάτρης του Boxing αλλά και του Rocky, τότε το παιχνίδι αυτό πρέπει να βρίσκεται στο smartphone σας.

Google Play
App Store

Super Dangerous Dungeons

Το Super Dangerous Dungeons σας πηγαίνει πίσω. Χρόνια πίσω στην παιδική σας ηλικία, όταν παίζατε Super Mario. Το παιχνίδι μοιάζει στο μάτι με τον ήρωα της Nintendo αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετικό. Το gameplay του αποτελείται από 48 “Μπουντρούμια” για να περάσετε ώστε να βρείτε τον θησαυρό χωρίς την πριγκίπισσα όμως στο τέλος. Οσονούπω και στο Andoid.

App Store

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιωργοχρήστος Λίτσας

Βρίσκω και δοκιμάζω λειτουργικές εφαρμογές όλων των ειδών και κυρίως καινούργια high-end games! Πιστεύω στο Android και η συσκευή μου είναι το κινέζικο Xiaomi Mi4c!