Καινούργια εβδομάδα, καινούργιες ευκαιρίες, καινούργια games! Για μια ακόμη φορά κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος καθώς μεγάλη ποικιλία games έχει κυκλοφορήσει. Καθίστε αναπαυτικά λοιπόν καθώς θα σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα παιχνίδια της εβδομάδας #5

Διάβασε επίσης: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AppView.gr με ΔΩΡΟ 2 Gift Cards για Google Play και App Store

Fallout Pip-Boy

Αν είστε λάτρης της σειράς Fallout, και εγκαταστήσατε το καινούργιο Fallout 4, τότε το Fallout Pip-Boy σας είναι απαραίτητο! Πρόκειται για ένα companion app του παιχνιδιού μέσα από το οποίο έχετε την δυνατότητα να χειρίζεστε το χαρακτήρα και όταν είστε εκτός! Επίσης περιέχει και μικρά challenges για να σας κρατάει το ενδιαφέρον. Είναι ότι πρέπει για τους gamers του Fallout 4!

Google Play
App Store

Star Wars™ Battlefront™

 

Συνεχίζουμε με μια ακόμα companion app, αυτή τη φορά όμως υπάρχει και ξεχωριστό game . Ακόμα και αν δεν είστε φαν του Star Wars σίγουρα θα ξέρετε ότι τον άλλο μήνα θα κυκλοφορήσει καινούργια ταινία. Αυτό που μάλλον δεν ξέρετε είναι ότι υπάρχει και αντίστοιχο game για τις κοσνόλες. Η εφαρμογή  για το smartphone έχει σκοπό να σας βοηθάει όταν είστε “On the go” αλλά περιέχει και ξεχωριστό strategy game ιδιαίτερης δυσκολίας. Ότι πρέπει για να περάσει γρήγορα ο καιρός μέχρι την προβολή!

Google Play
App Store

Blade Waltz

Είναι ένα αρκετά “Ουάου” RPG για smartphone. Πρόκειται για ξεχωριστό παιχνίδι με πολύ καλό στήσιμο. Θα δείτε πολύ καλά γραφικά και ένα gameplay με ατελείωτη δράση. Αν σας αρέσουν τα RPG, μάλλον βρήκατε το επόμενο σας κόλλημα!

Google Play
App Store

The Last Vikings

Ο Jack Sparrow είχε πει ότι καλύτερα να είσαι ο τελευταίος, για να σε θυμούνται όλοι. Αλλά όταν είσαι ο τελευταίος Viking, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα λάφυρα για να λεηλατήσεις μόνος σου! Με το “Last Vikings” κατακτάς χωριά, κυριαρχείς τις θάλασσες και κάνεις party! Enjoy!

Google Play
App Store

Asgard Run

Η αλήθεια είναι ότι όταν ακούς Asgard, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι ο Thor. Αλλά αυτό το παιχνίδι δεν έχει να κάνει με το θεό του κεραυνού. Πρόκειται για ένα endless runner game από πολεμιστές και υπερασπιστές της θεικής Asgard. Είναι ένα σίγουρα διαφορετικό runner με πολλά νέα στοιχεία για να σας κρατήσουν κολλημένους μαζί του.

App Store

Αυτά ήταν τα Τα καλύτερα παιχνίδια της εβδομάδας #5. Μέχρι την επόμενη φορά καλό παιχνίδι!

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιωργοχρήστος Λίτσας

Βρίσκω και δοκιμάζω λειτουργικές εφαρμογές όλων των ειδών και κυρίως καινούργια high-end games! Πιστεύω στο Android και η συσκευή μου είναι το κινέζικο Xiaomi Mi4c!