Η Nintendo και η “Pokemon Company” έκαναν το μπαμ το περασμένο Σεπτέμβρη όταν και ανακοίνωσαν το Pokemon Go που ουσιαστικά στοχεύει να φέρει τον Pikachu και τα άλλα Pokemon στην πραγματικότητα μας. Από τότε έχουμε ακούσει πολύ λίγα για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Πολύ πρόσφατα διέρρευσε gameplay video στο οποίο φαίνεται κάτι σαν χάρτης-περιβάλλον του παιχνιδιού καθώς και πως πιάνεις ένα Pokemon. Συγκεκριμένα στο video, το Pokemon είναι ο Ivysaur και δοκιμάζουν να τον πιάσουν με διάφορα είδη pokeballs.

Δείτε επίσης: Το πρώτο trailer του Pokemon Go

pokemon go

Πρώτη διαρροή από το πολυαναμενόμενο Pokemon Go(;)

Πέρα από την Nintendo στην ανάπτυξη του Pokemon Go συνδράμει η Niantic, της οποίας το τελευταίο παιχνίδι είναι το Ingress από το οποίο η Nintendo θέλει να χρησιμοποιήσει την δυνατότητα των χρηστών να παίζουν με βάση τον πραγματικό κόσμο ώστε να χρησιμοποιεί δεδομένα από την τοποθεσία τους για να μπορούν να βρίσκουν Pokemon on the Go. Μπορεί το video που διέρρευσε να μην είναι τόσο εντυπωσιακό σαν το trailer που μας έδωσε η Nintendo το Σεπτέμβρη αλλά μας δίνει μια πολύ καλή πρώτη εικόνα για το πώς θα είναι το παιχνίδι στο smartphone μας. Δεν έχει οριστεί ακόμα κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε θα κυκλοφορήσει το Pokemon Go αλλά είμαστε σίγουροι πως θα είναι το 2016 και πολύ πιθανό να είναι και αυτό το τρίμηνο.

Το Pokemon Go θα κυκλοφορήσει σε iOS και σε Android.

 

Πηγή 1, 2

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιωργοχρήστος Λίτσας

Βρίσκω και δοκιμάζω λειτουργικές εφαρμογές όλων των ειδών και κυρίως καινούργια high-end games! Πιστεύω στο Android και η συσκευή μου είναι το κινέζικο Xiaomi Mi4c!