20 χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Nintendo κυκλοφόρησε τα πρώτα παιχνίδια όπου έπρεπε να συλλέξεις και να πολεμήσεις με Pokémon. Έτσι λοιπόν η Nintendo αποφάσισε να γιορτάσει αυτά τα 20 χρόνια επιτυχίας του franchise με το hashtag Pokemon20 και να μας προσφέρει κάποιες “εκπλήξεις”.

Δείτε επίσης: Η ελληνική εφαρμογή Gift Panic είναι το νέο παιχνίδι που θα αντικαταστήσει το Candy Crush

Pokemon20

Αναμένουμε καινούργια Super Bowl διαφήμιση η οποία θα κυκλοφορήσει κατά την διάρκεια του αγώνα στις 7 Φεβρουαρίου. Όπως φαίνεται και από το τελευταίο trailer του παιχνιδιού “Pokémon Go” που περιμένουμε να κυκλοφορήσει, τα Pokémon κάθε άλλο παρά γλυκούλια θα είναι όταν θα στέκονται απέναντί σου στο στάδιο. Το trailer καθώς και η διαφήμιση, θα ενθαρρύνουν τους χρήστες να “εκπαιδεύονται” συνεχώς στην συλλογή αλλά και στην μάχη με Pokémon.

Pokemon20: Charizard διαλέγω εσένα!

Pokemon20

Pokemon20

Σε ένα από τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν, το “Pokémon Go”, ο παίκτης πρέπει να εντοπίζει τα Pokémon στον “πραγματικό” κόσμο, να τα βρίσκει με το smartphone του και να τα αιχμαλωτίζει. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 και θα είναι διαθέσιμο σε Android και iOS.

Πηγή 1, 2

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.