Και όπως φαίνεται αρχίζουν να έρχονται σιγά σιγά! Ο λόγος γίνεται για τα φρέσκα Nexus, με το Nexus 5X, της εταιρίας LG, να φτάνει πρώτο στην ελληνική αγορά. Πάμε να δούμε τι προσφέρει και σε ποια τιμή μπορούμε να το βρούμε λοιπόν!

Διάβασε επίσης: Το Google θα μας επιτρέπει να κάνουμε stream εφαρμογών κατευθείαν από το Google Search

Nexus 5X

Το Nexus 5X με μνήμη 16 GB και 32 GB!

Κατ’αρχάς, ενθυμούμενοι ότι τα Nexus δε δέχονται κάρτες μνήμης και εξαρτώνται μόνο από την ενσωματωμένη τους, κυκλοφορούν δύο διαφορετικές εκδόσεις, με τη μία στα 16 GB και τη δεύτερη στα 32 GB.  Προφανώς, η έκδοση με τα 32 GΒ μνήμη θα είναι και ακριβότερη, αλλά όχι τόσο πολύ. Συγκεκριμένα, η πρώτη ανέρχεται στα 499 ευρώ και η δεύτερη στα 549 ευρώ. Κάποια ακόμα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι ο εξαπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 808, η οθόνη 5,2”, η ανάγνωση δαχτυλικών αποτυπωμάτων και άλλα πολλά. Σας έρχεται με έτοιμο Android 6.0 Marshmallow, ενώ κυκλοφορεί σε 3 χρώματα: μαύρο, άσπρο και μία απόχρωση του γαλάζιου που δε δοκιμάζω να το πω γιατί πιθανότατα δε θα το πετύχω (νομίζω ότι λέγεται σιέλ).

Nexus 5X

Τέλος πάντων, το νόημα το πιάσατε, τα καινούρια Nexus φτάνουν ένα-ένα και σε εμάς, και είμαι σίγουρη ότι θα μας καταπλήξουν! Πώς γίνεται άλλωστε να μην το καταφέρουν; Είναι κινητά της Google! Δώστε μας feedback για τη δική σας εμπειρία, όχι μόνο για τα καινούρια αλλά και για τα παλιά Nexus. Θα ξαναεπιλέγατε κινητό από αυτή την οικογένεια; Ισχύει το “Οnce Nexus, always Nexus”;;;

Πηγή: 1,2

Σχετικά με τον αρθρογράφο Θεοδώρα Παναγέα

Διαρκώς συνδεδεμένη σε facebook, twitter, snapchat με το Nexus 5 και όλα καλά!