Η καινούρια έκδοση του Android, το Marshmallow, έχει αρχίσει να κατακτά ολοένα και περισσότερα smartphones στη χώρα μας, ενώ δυστυχώς ακόμα περισσότερα το αναμένουν πώς και πώς. Για παράδειγμα το Marshmallow σε LG G4 κινητά, έχει λάβει ενημέρωση μόνο για χρήστες που βρίσκονται σε Γερμανία ή Πολωνία. Όμως, βρέθηκε τρόπος για αναβάθμιση του συγκεκριμένου μοντέλου, ακόμα και αν είμαστε στη χώρα μας. Μη ρωτάς πώς, απλά συνέχισε την ανάγνωση!

Διάβασε επίσης: Nexus 5X και στην Ελλάδα πλέον

Marshmallow σε LG G4

Πιο συγκεκριμένα, έχει αναφερθεί ότι κάτοχος του G4 κατάφερε το ακατόρθωτο, να εγκαταστήσει το Marshmallow στο κινητό του με τον εξής απλό τρόπο: κατέβασε την εφαρμογή LG Βridge στο smartphone του και δήλωσε ως χώρα προέλευσης, τη Γερμανία!!! Η αναβάθμιση απαίτησε 1.55 GB από το χρήστη και προς το παρόν δεν έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα.

Εγκατάσταση Marshmallow σε LG G4 πριν από την ώρα του!

Όσοι λοιπόν είστε τόσο ανυπόμονοι και φυσικά είστε κάτοχοι του LG G4, δοκιμάστε το αν θέλετε και δώστε μας feedback από την πορεία του πειράματος αυτού. Οι υπόλοιποι που έχετε συσκευές συμβατές με το Marshmallow, απλά υπομονή, αργά ή γρήγορα θα έρθει και σε εσάς αυτή η πολυπόθητη ενημέρωση για αναβάθμιση!

Marshmallow σε LG G4

ΠΗΓΗ: Unboxholics 

Σχετικά με τον αρθρογράφο Θεοδώρα Παναγέα

Διαρκώς συνδεδεμένη σε facebook, twitter, snapchat με το Nexus 5 και όλα καλά!