Η αλήθεια είναι ότι είχε δημιουργήσει προβληματισμό, τόσο σε εμένα όσο και σε άλλους πιστούς της σειράς Star Wars, το γεγονός ότι το Facebook δεν είχε εμπλακεί στην όλη υπόθεση της πρεμιέρας της νέας ταινίας “Star Wars: The Force Awakens”. Παρόλα αυτά, το Facebook δεν μας απογοήτευσε, καθώς δίνει πλέον τη δυνατότητα να προσθέσουμε ένα Lightsaber στην φώτο προφίλ μας.

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα παιχνίδια για κινητά του 2015

Lightsaber

Εσύ σε ποια πλευρά της Δύναμης ανήκεις αγαπητέ αναγνώστη; Αν ανήκεις στην Φωτεινή Πλευρά, τότε θα σου προτείναμε να διαλέξεις το Lightsaber του Luke, το οποίο έχει ένα φωτεινό μπλε χρώμα. Για να το επιλέξετε στην εικόνα από κάτω πατήστε το κουμπί “Δοκιμάστε το” . Ή ακολουθείστε το παρακάτω link

Δημοσιεύτηκε από Star Wars στις Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

Αν παρόλα αυτά, σε έχει γοητεύσει η Σκοτεινή πλευρά τότε ένα κόκκινο Lightsaber σου ταιριάζει καλύτερα πάτα στην από κάτω εικόνα το κουμπί “Δοκιμάστε το” . Ή ακολουθείστε το παρακάτω link

Awaken the Force within by adding Kylo Ren’s lightsaber to your profile picture.

Δημοσιεύτηκε από Star Wars στις Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

 

Lightsaber

Facebook, Lightsaber and may the force be with you!

Επίσης, σου δίνεται η επιλογή να διαλέξεις πόσο καιρό επιθυμείς να εμφανίζεται το Lightsaber στην φωτογραφία προφίλ σου. Το Facebook θέτει αυτομάτως την μια βδομάδα ως χρονικό όριο, ωστόσο αν εσύ το επιθυμείς μπορείς να διαλέξεις ένα μικρότερο ή και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επίσης, είσαι σε θέση να μετακινήσεις ως ένα σημείο το lightsaber σου για να ταιριάζει καλύτερα στην φωτογραφία σου, όμως πρέπει να πούμε οτι η σωστή τοποθέτηση δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Την φωτογραφία προφίλ σου με σοφία, πρέπει να διαλέξεις.

Τι περιμένετε λοιπόν; Στο Facebook αδερφές μου, στο Facebook!

Lightsaber

Πηγή: 1,2

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.