Μας εξέπληξε με το LG G4, την εμφάνιση και την απόδοση του το έτος που πέρασε. Φήμες στο διαδίκτυο λένε ότι το καινούριο μοντέλο της εταιρίας, το LG G5 θα μας εντυπωσιάσει ακόμα πιο πολύ, το οποίο ίσως να ανακοινωθεί πιο νωρίς από ότι περιμέναμε, δηλαδή μέσα στο Φεβρουάριο! Πάμε να δούμε τι έχουμε μάθει όμως μέχρι στιγμής!

Δείτε επίσης: Δημοσιεύτηκαν renders του Galaxy S7, της Samsung

LG G5

Τι να περιμένουμε από αυτήν την παρουσίαση; Για να δούμε… Αρχικά, το υλικό του κινητού. Το υλικό του κινητού θα είναι εξ ολοκλήρου από μέταλλο, όπως είναι και το LG Zero, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, που ήταν ένας συνδυασμός πλαστικού και δέρματος. Η οθόνη, θα αυξηθεί λίγο, ίσα ίσα για να αγγίξει τις 5.6”, με ανάλυση QHD. Τι επεξεργαστή θα έχει; Μα δεν είναι δυνατόν να μην έχει τον 64bit quad-core Qualcomm Snapdragon 820, καθώς και τον Adreno 530 GPU για επεξεργαστή γραφικών και 4 GB RAM.

Επίσημη παρουσίαση του LG G5 στις αρχές του 2016!

Πάμε να δούμε για την κάμερα τώρα. Η κάμερα του LG G5 θα είναι σαφώς καλύτερη από αυτής του G4. Η καινούρια ναυαρχίδα θα έχει κύρια κάμερα με 21 MP (το G4 είχε κάμερα με 16 MP) και αισθητήρα 1/2” (σε αντίθεση με το G4 που είχε 1/2.6” ), και μπροστινή κάμερα στα 8 MP. Κι εκεί που λες ότι τέλος οι εκπλήξεις, όχι, η LG έχει ακόμα έναν άσσο στο μανίκι της. Φυσικά, θα διατηρήσει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων όμως θα βελτιώσει την ασφάλεια της συσκευής, με την προσθήκη τεχνολογίας αναγνώρισης ίριδας, που υπάρχει στα Lumia 950 και Lumia 950 XL της Microsoft. Τέλος, θα έχει Android 6.0 Marshmallow.

Μία μία οι μεγάλες αντίπαλες εταιρίες βγάζουν ανακοινώσεις ή κυκλοφορούν φήμες σχετικά με τις καινούριες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν με το νέο έτος. Φυσικό είναι να μην μπορέσει η LG να μείνει αμέτοχη και να δείξει πως τόσο καιρό ετοίμαζε κάτι καλό για τους πελάτες της. Κάτι πιο κλασικό μάλιστα, αφού η συσκευή θα είναι από μέταλλο όπως και τα αντίστοιχα μοντέλα των αντίπαλων εταιριών. Το μόνο που μένει να κάνουμε εμείς, είναι να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της LG για την επιβεβαίωση ή όχι αυτών των πληροφοριών και τη διαρροή ακόμα περισσότερων!

Πηγές: 1, 2, 3

Σχετικά με τον αρθρογράφο Θεοδώρα Παναγέα

Διαρκώς συνδεδεμένη σε facebook, twitter, snapchat με το Nexus 5 και όλα καλά!