Σε ένα tweet του Steve Hemmerstoffer μέσω του λογαριασμού του Onleaks διέρρευσαν τα πρώτα σχέδια του iPhone 5se, τα οποία ο Hemmerstoffer υποστήριξε ότι απέκτησε μέσω μιας πηγής.

Αν η πηγή είναι όντως αξιόπιστη τότε προκύπτει ότι η Apple τεστάρει δύο πρωτότυπα iPhone, 4 ιντσών.

Διάβασε επίσης: Ποια Facebook Reactions λείπουν από τους Έλληνες;

Η κυκλοφορία ενός iPhone, 4 ιντσών είναι κάτι το οποίο έχει ενθουσιάσει την αγορά της τεχνολογίας, γιατί αναμένεται να προσφέρει δυνατές λειτουργίες σε συνδυασμό με ένα πιο εργονομικό μέγεθος και καλύτερη τιμή. Ας εξετάσουμε όμως τα σχέδια που διέρρευσαν.

iphone-5se-leak-1

Όσον αφορά την οθόνη και τα κουμπιά που ρυθμίζουν τον ήχο, φαίνεται ότι και τα δυο αποτελούν μέρος της γενιάς του iPhone 5. Τα κουμπιά παραμένουν στρογγυλά και όχι σε οβάλ σχήμα όπως στη γενιά του iPhone 6. Έτσι, τα κυκλομένα μέρη στη φωτογραφία παρακάτω είναι αυτά που θα τοποθετηθούν στο iPhone 5se.

iphone-5se-leak-2

Το κουμπί το οποίο ανοίγει και κλείνει την οθόνη θα είναι επίσης ίδιο με αυτό της γενιάς των iPhone 5, καθώς θα βρίσκεται πάνω δεξιά στο κινητό και όχι στην δεξιά πλευρά, όπως στην γενιά του iPhone 6.

iphone-5se-leak-3

Το κάτω μέρος του κινητού που περιέχει τα ηχεία, την υποδοχή φόρτισης και την υποδοχή για τα ακουστικά, θα είναι επίσης όμοιο με αυτό της γενιάς του iPhone 5.

iphone-5se-leak-4

Πριν αγανακτήσεις αναγνώστη, και αναρωτηθείς για ποιο λόγο απλά επανακυκλοφορούν το σχέδιο της γενιάς του iPhone 5, αξίζει να παρατηρηθεί ότι το iPhone 5se θα είναι πιο “στρογγυλό”, καθώς επίσης και ότι η γενική ολοκληρωμένη εικόνα θα θυμίζει περισσότερο τη γενιά του iPhone 6 παρά του 5. Επίσης, το iPhone 5se θα έχει τις γνωστές antenna stripes της γενιάς του iPhone 6, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.

iphone-5se-leak-5

Τέλος αν παρατηρήσει κανείς τα σχέδια θα δει ότι στο παλαιότερο πρωτότυπο είχε τοποθετηθεί φλας παρόμοιο με αυτό της γενιάς iPhone 6. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι το μετάνιωσαν καθώς στο καινούργιο σχέδιο τοποθετήθηκε φλας όμοιο με αυτό της γενιάς iPhone 5.

Τα σχέδια του iPhone 5se που διέρρευσαν μας κίνησαν το ενδιαφέρον… Εσάς;

Πηγές: 12

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.