Με αφορμή την καινούργια ταινία του μυστικού πράκτορα την βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών, που είναι παγκόσμια γνωστός με το κωδικό όνομα 007, είπαμε και μεις σαν appview.gr να δούμε τι έχουν φτιάξει οι developers για τον κύριο James Bond.

Διάβασε επίσης: Εσύ κοιμήσου και το TripSleep δουλεύει!

JAMES BOND: WORLD OF ESPIONAGE

Ξεκινάμε με το παιχνίδι. Αλίμονο δηλαδή αν δεν υπήρχε και ένα game για τον James Bond. Πρόκεται για ένα role playing game όπου διαχειρίζεστε τον 007 και άλλους πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας με σκοπό να ολοκληρώσετε μυστικές αποστολές, μα προφανώς, για να σώσετε τον κόσμο από μια παγκόσμια καταστροφή! Παρ’ όλα αυτά ακόμα περιμένουμε ένα game όπου αποκλειστικά το gameplay του θα περιέχει τον Jame Bond.

Google Play
App Store

Wikia: James Bond

James Bond

Το Tribute στον James Bond γίνεται με αφορμή την καινούργια του ταινία και παρ’ ότι δεν χρειάζεται να έχεις δει όλες τις προηγούμενες ταινίες, είναι απαραίτητο πριν πας να δεις το Specter(γιατί το ξέρουμε θα το δεις) να ξέρεις κάποια στοιχειώδη πράγματα για τον 007. Το απόλυτο εργαλείο για να σε βοηθήσει να μάθεις όλες τις σωστές πληροφορίες για τον κορυφαίο μυστικό πράκτορα της MI6 είναι η εφαρμογή Wikia. Με το συγκεκριμένο app μπορείς να μάθεις μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια για την ζωή του Bond.

Google Play

Quiz App for James Bond 007

James BondΑν χρησιμοποιήσατε την από πάνω εφαρμογή(Wikia) τότε θα πρέπει να “χτυπήσετε” μεγάλο σκορ. Αν πάλι πήγατε κατευθείαν στο Quiz, θα μάθετε παίζωντας. Αυτός είναι ο σκοπός του παιχνιδιού, να σας ταξιδέψει μέσα από όλες τις μεγαλειώδες ταινίες του Βρετανού μυστικού πράκτορα ώστε να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε για αυτές και τους ηθοποιούς που κατά καιρούς υποδύθηκαν τον 007. Παίξτε με τους φίλους σας το Quiz του James Bond, κατά την διαδρομή για το σινεμά, στην ουρά για τα εισιτήρια, μετά τους τίτλους τέλους της ταινίας και ξεδιπλώστε τις γνώσεις σας.

Google Play

Bond GO Launcher Theme

James Bond

Αυτό που κάνει τον James Bond διαφορετικό από όλους τους άλλου και θα το έχετε διαπιστώσει μέσα από τις ταινίες του, είναι ότι έχει όλο το πακέτο. Έτσι και σεις μπορείτε με τον James Bond Launcher να έχετε όλο το πακέτο του 007. Αν δεν γνωρίζετε πολλά για τους Launcher, γρήγορα-γρήγορα, θα αλλάξει το περιβάλλον του κινητού σας, ώστε να έχει στυλ σαν του James Bond. Θα αλλάξει το μενού σας και όλα τα συναφή που επηρεάζει μιας εφαρμογή Launcher, για να δείχνει το smartphone σας, στυλάτο όπως είναι ο 007.

Google Play

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιωργοχρήστος Λίτσας

Βρίσκω και δοκιμάζω λειτουργικές εφαρμογές όλων των ειδών και κυρίως καινούργια high-end games! Πιστεύω στο Android και η συσκευή μου είναι το κινέζικο Xiaomi Mi4c!