Ακούς Iron Maiden; Μήπως ήρθε η ώρα να παίξεις κιόλας; Το συγκρότημα σε συνεργασία με τη Roadhouse Interactive, γνωστή εταιρεία λογισμικού, και την 50CC Games ετοιμάζει ένα RPG παιχνίδι για κινητά, εν ονόματι Iron Maiden: The Legacy of the Beast, για fans και όχι μόνο!

Δείτε επίσης: Άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο για Gamers στο Άμστερνταμ

Fun fact: Αυτή η εφαρμογή δε θα είναι το πρώτο παιχνίδι του συγκροτήματος. Συγκεκριμένα, το 1999, με την κυκλοφορία του album “Ed Hunter”, έδιναν μαζί κι ένα ομώνυμο shooter game για τον υπολογιστή.

Iron Maiden: Legacy of the Beast” το καλοκαίρι του 2016!

O James Hursthouse, CEO της Roadhouse Interactive δήλωσε πως πάντα πίστευε ότι η μουσική και οι στίχοι των Iron Maiden θα ταίριαζαν σε ένα καλού επιπέδου RPG και είπε να το δοκιμάσει. Στόχος των εταιρειών αλλά και του συγκροτήματος είναι να προσελκύσουν θαυμαστές και όχι μόνο gamers και τι καλύτερο να το πετύχουν μέσω των smartphones που πλέον χρησιμοποιούνται όλη την ώρα; Η ιστορία θα εκτυλίσσεται ως εξής σύμφωνα με το επίσημο site των Iron Maiden:

A mysterious force has shattered

Eddie’s soul and scattered the shards.

Travel through time and space

collecting the pieces as you encounter

a cast of dramatic and engaging characters.”

Με λίγα λόγια, ο παίκτης ως Eddie, δηλαδή η μασκότ των Iron Maiden, θα πρέπει να ταξιδέψει σε χρόνο και χώρο και να μαζέψει τα κομμάτια της ψυχής του, τα οποία μυστηριωδώς εξαπλώθηκαν παντού. Οι τοποθεσίες και τα μέρη στα οποία θα διαδραματίζονται τα γεγονότα είναι εμπνευσμένα από τα εξώφυλλα των άλμπουμ του συγκροτήματος και φυσικά, η μουσική θα αποτελείται από τραγούδια τους, γνωστά και μη, αλλά και από ηχογραφήσεις συναυλιών που ποτέ δεν έγιναν “viral”.

via GIPHY

Πότε να περιμένουμε το παιχνίδι; Μέσα στο καλοκαίρι του έτους θα κυκλοφορήσει, δωρεάν σε App Store και Play Store αλλά ακόμα δεν ξέρουμε αν θα υπάρχουν επιπλέον αγορές μέσα στην εφαρμογή και τι θα προσφέρουν. Πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι όχι μόνο θα διασκεδάσει αλλά και θα μάθει στη νέα γενιά τους Iron Maiden, τα τραγούδια τους και ας ελπίσουμε ότι θα τους αγαπήσουν και θα σταματήσουν να έχουν Bieber Fever (μπλιαχ!). Εσείς θα το κατεβάζατε;

 

Πηγές: 1,2

Σχετικά με τον αρθρογράφο Θεοδώρα Παναγέα

Διαρκώς συνδεδεμένη σε facebook, twitter, snapchat με το Nexus 5 και όλα καλά!