Με την κυκλοφορία του iPad Pro μαζί με τον ενθουσιασμό των καταναλωτών, παρουσιάστηκαν και κάποια προβληματάκια…  Η πρώτη αναποδιά στην κυκλοφορία του iPad Pro προέκυψε όταν οι καταναλωτές δεν ήταν σε θέση να αποκτήσουν το Apple Pencil. Τώρα, προέκυψε ένα επιπλέον πρόβλημα, όχι μηδαμινής σημασίας. Στα support forums της Apple υπήρξαν παράπονα ότι το iPad Pro τους δεν ανταποκρινόταν όταν ο ιδιοκτήτης του το έβαζε να φορτίσει.

Διάβασε επίσης: Οι δημιουργοί του Winks περνάνε από ανάκριση και μας απαντούν!

iPad Pro

Το πρόβλημα προφανώς δεν είναι κάτι το οποίο ο χρήστης μπορεί απλά να αγνοήσει. Χωρίς τροφοδοσία ρεύματος η συσκευή δεν γίνεται να λειτουργήσει. Παρόλα αυτά, υπάρχει μια λύση. Παρατηρήθηκε οτι αν ο χρήστηςεπανεκκινήσει την συσκευή, η συσκευή είναι σε θέση να φορτίσει. Όμως αυτή η λύση δεν πάυει να είναι προσωρινή. Προφανώς δεν γίνεται ο χρήστης να επανεκκινεί συνεχώς τη συσκευή του, ειδικά όταν μιλάμε για μια συσκευή τέτοιας τεχνολογίας και τέτοιου κόστους.

Θετικό είναι οτι η Apple δήλωσε οτι αναγνωρίζει το πρόβλημα του iPad Pro και δήλωσε οτι θα προσπαθήσει να βρει τη λύση.

Είναι γνωστό στον κόσμο της τεχνολογίας οτι η κυκλοφορία καινούργιου προιόντος χώρις κάποια στραβά σημεία είναι κάτι το ακατόρθωτο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ειπωθεί αρκετά, ωστόσο εκτιμάται ότι το πρόβλημα οφείλεται στο λειτουργικό. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι υπομονή εως ότου η Apple να βρει τη λύση στο πρόβλημα της φόρτισης.

Πηγή: Pocketnow

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.