Από σήμερα όπως λέγεται πως θα ξεκινήσει η μεγάλη αλλαγή του Instagram. Η αλλαγή αφορά τον τρόπο που βλέπουμε τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι χρήστες που ακολουθούμε, τις οποίες δεν θα βλέπουμε με χρονολογική σειρά, αλλά ανάλογα με το πόσο δημοφιλείς είναι. Με λίγα λόγια, θα μοιάζει αρκετά με τον τρόπο που λειτουργεί το Facebook.

Διάβασε επίσης: Νέο “οικονομικό” iPhone από την Apple

Πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν καθώς όπως είπε και η star Kylie Jenner, μία εκ των βασιλιάδων του Instagram, η οποία ανέβασε σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό της διαμαρτυρόμενη πως δεν θα μπορεί να βλέπει τις φωτογραφίες όλων αυτών που ακολουθεί, ενημερώνοντας παράλληλα τους ακολούθους της να ενεργοποιήσουν τις ειδοποιήσεις τους για να μπορούν να βλέπουν τις φωτογραφίες της.

Όλα του γάμου δύσκολα και η Kylie Jenner… το βιολί της!

Έτσι λοιπόν εάν θες να παρακολουθείς τις φωτογραφίες κάποιων λογαριασμών που σε ενδιαφέρει θα πρέπει να ενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις για να έρχεται ενημέρωση όταν ο λογαριασμός αυτός ανεβάζει καινούρια φωτογραφία. Πηγαίνοντας λοιπόν στο αντίστοιχο προφίλ, πατάς τις 3 κουκκίδες πάνω δεξιά και κλικάρεις το “Turn on Post Notifications”.

Προσωπικά είμαι μεγάλη φαν του Instagram και θεωρώ πολύ αρνητικό αυτό το Update. Υπάρχουν φόβοι πως από την μία θα χαθούν πολλοί Followers από τους «Famous» accounts καθώς θα τους βαρεθούν και από την άλλη ότι πολλοί πιο μικροί λογαριασμοί με πολλές προοπτικές, θα μείνουν στα αζήτητα.

 

Κατέβασε το Instagram στο κινητό σου.

Για συσκευές iPhone, iPad

Λήψη στο App Store

 

Για συσκευές Android

Αποκτήστε το στο Google Play

 

Πηγή

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.