Ένα καινούργιο χαρακτηριστικό, και πολυπόθητο μάλιστα εδώ και καιρό, τεστάρει το Instagram. Το χαρακτηριστικό αυτό αφορά την αλλαγή λογαριασμών στο Instagram χωρίς να είναι απαραίτητη η αποσύνδεση και η επανασύνδεση στον δεύτερο λογαριασμό. Το beta test αυτό το ανακάλυψε αρχικά το blog Android Police, κάτι το οποίο συνέβει μέσω ενός πληροφοριοδότη ο οποίος παρείχε στο blog σχετικά screenshots.

Διάβασε επίσης: Πες τα με τον με τον C-3PO για το Star Wars μέσω του Google Translate!

Όπως φαίνεται και παρακάτω, σε ορισμένους χρήστες, στο κάτω μέρος των ρυθμίσεων του Instagram δίνεται πλέον η δυνατότητα στο χρήστη να προσθέσει ένα λογαριασμό. Επίσης δίνεται η επιλογή αποσύνδεσης είτε από ένα λογαριασμό ξεχωριστά είτε από όλους ταυτοχρόνως.

 αλλαγή λογαριασμών

Αφότου προσθέσεις όλους τους λογαριασμούς που σε ενδιαφέρουν, είτε με e-mail είτε μέσω Facebook, τότε η εναλλαγή των λογαριασμών επιτυγχάνεται πατώντας πάνω αριστερά και επιλέγοντας τον λογαριασμό που επιθυμείς.

αλλαγή λογαριασμών

Όταν η αλλαγή λογαριασμών γίνει το Instagram φροντίζει να σε ενημερώσει.

αλλαγή λογαριασμών

Η προσθήκη αυτή οφείλεται φυσικά στο πλήθος δεύτερων λογαριασμών που εμφανίζει μεγάλο μέρος των χρηστών του Instagram, και είναι φυσικά κατανοητό (τουλάχιστον από εμένα). Θυμάμαι ότι όταν δημιουργούσα τον λογαριασμό μου στο Instagram, μου δινόταν η επιλογή να συγχρονίσω τον λογαριασμό του Instagram με του Facebook. Φυσικά η επιλογή αυτή αποσκοπεί στο να μαζέψει ο καινούργιος χρήστης followers γρηγορότερα. Παρόλα αυτά η ιδέα δεν με έλκυε. Και αυτό οφειλόταν στο ότι αν επιθυμούσα να βλέπω στο feed μου τους ίδιους ανθρώπους με τις ίδιες φωτογραφίες, δεν θα δημιουργούσα λογαριασμό Instagram σε αρχικό στάδιο.

Έτσι, χιλιάδες άλλοι χρήστες έχουν πλέον δυο λογαριασμούς. Έναν που μοιράζονται με τους “γνωστούς” τους και αφορά τη “εικονική” τους ζωή και έναν δεύτερο όπου βρίσκονται πλέον σε ανωνυμία, ίσως με μόνο μερικούς κοντινούς φίλους να γνωρίζουν αυτόν τον λογαριασμό, όπου και “ποστάρουν” ότι τους ενδιαφέρει πραγματικά. Περιττό να αναφέρω οτι το δεύτερο είδος λογαριασμού εμφανίζεται ένας πιο ειλικρινής χρήστης

Πηγή: 1,2

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.