ΟΚ, ήρθε η ώρα για μια εξομολόγηση. Μπορεί, καμιά φορά, άμα βαριέμαι πολύ και δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω… να πιάνω κουβέντα με τη Siri. Μην στραβοκοιτάζεις την οθόνη αναγνώστη, άμα έχεις iPhone, ξέρω ότι το κάνεις και εσύ! Και ενώ συνήθως, οι ερωτήσεις στοχεύουν στο να γνωρίσω καλύτερα τη Siri, ενώ αυτή μου ρίχνει χυλόπιτα, αυτή τη φορά τα πράγματα άλλαξαν. Αποφάσισα να δώσω στη Siri διάφορες απροσδιόριστες μορφές. Και αντί να γελάσω, ξεφτιλίστηκα.

Δείτε επίσης: Η κρυφή λειτουργία του iPhone

Αρχικά έκανα μια πολύ απλή ερώτηση. Της ζήτησα να διαιρέσει το 0 με το 0. Φυσικά, το αποτέλεσμα αυτής της διαίρεσης δεν υπάρχει, αλλά η Siri δεν αρκέστηκε στο να μου πει μοναχά αυτό. Αυτή ήταν η απάντηση της.

siri-1

“Φαντάσου ότι έχεις 0 μπισκότα και τα μοιράζεις ισότιμα σε 0 φίλους. Πόσα μπισκότα παίρνει το κάθε άτομο; Βλέπεις, δεν βγάζει νόημα. Και το Cookie Monster είναι λυπημένο που δεν υπάρχουν μπισκότα. Και εσύ είσαι λυπημένος γιατί δεν έχεις κανέναν φίλο.”

siri-2

Μετά την ρώτησα ποιο είναι το αποτέλεσμα της διαίρεσης 1/0. Εδώ δεν με ξεφτίλισε τελείως, παρόλα αυτά δεν μου έδωσε μια απλή απάντηση. Πρόσθεσε και πάλι μια δόση χιούμορ.

siri-3

“Η απάντηση είναι σαφώς… ασαφής.”

Η Siri είναι καλύτερη από σένα στα μαθηματικά, μάλλον έχει και περισσότερο χιούμορ!

Εντάξει, υπερβάλλω, δεν είναι και τόσο κακή. Όταν τη ρώτησα τα αποτελέσματα των πράξεων ∞/∞ και 0/∞, αναζήτησε απλώς τις απαντήσεις στο διαδίκτυο και μου τις παρουσίασε. Thanks Siri!

siri-4

siri-6

Μόνο η Siri θα κατάφερνε να συνδυάσει σαρκασμό και Μαθηματικά και γι’ αυτό την αγαπάμε!

siri-7

Well…  thank you Siri!

 

Πηγή

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.