Φέτος εκτός απο τα 80’s και τα 90’s, οι τάσεις του χειμώνα συμπεριλαμβάνουν και τα GIF’s. Ξέρεις πολύ καλά τι εννοούμε. Και εμείς τα χρησιμοποιουμε, και εσύ τα χρησιμοποιείς, όλοι τα χρησιμοποιούνε. Σε δημοσιεύσεις, σε σχόλια, σε προσωπικά μηνύματα, στο Twitter, στο Facebook, στο Tumblr, τα GIFs είναι παντού. Έτσι λοιπόν, παρά μόνο να ενθουσιάσει μπορεί η είδηση ότι τώρα μπορεί ο κάθε χρήστης να φτιάξει τα δικά του Gifs στο Tumblr !

Διάβασε επίσης: Η Apple προωθεί τις ίδιες της, τις εφαρμογές μέσω των Top Charts; 

Gifs στο Tumblr

Το Tumblr αποτελούσε από την αρχή, τη γη της επαγγελίας των GIFs. Τώρα πια σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις τα δικά σου βίντεο για να δημιουργήσεις το δικό σου GIF. Η διαδικασία είναι απλή. Αρχικά, πρέπει να έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή στο κινητό σου. Μετά πήγαινε στο Photo option και διάλεξε το βίντεο ή μια σειρά από φωτογραφίες που επιθυμείς να κάνεις GIF.

Διαβάζοντας τα νέα για τα Gifs στο Tumblr be like Gifs στο Tumblr

Φυσικά, το Tumblr φρόντισε έτσι ώστε να παρέχει στους χρήστες της και διάφορα εργαλεία τροποποίησης των GIFs. Ο χρήστης μπορεί να τροποποιήσει το GIF του έτσι ώστε να κάνει loop μπρος πίσω, να κάνει απλό loop, να κάνει zoom in και zoom out. Επίσης  ο χρήστης θα μπορεί να το κάνει να παίζει σε γρήγορη ή και αργή κίνηση. Παρόλα αυτά, έχουμε κακά νέα για τους χρήστες Android… Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για iOS.

Gifs στο Tumblr

Πηγή: We Are Social Media

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.