Δεν είναι μυστικό, το Clash of Clans πάντα φροντίζει έτσι ώστε οι διαφημίσεις του να είναι… ξεχωριστές. Όλοι θυμόμαστε άλλωστε την διαφήμιση όπου ο Liam Neeson ορκίζεται να πάρει εκδίκηση εναντίον ενός παίκτη ονόματι BigBuffetBoy85, για την κλοπή του χρυσού του. Στη πρόσφατη Clash of Clans διαφήμιση έχουμε ως πρωταγωνιστές τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό Christoph Waltz και τον παρουσιαστή James Corden.

Δείτε επίσης: 12 λειτουργίες του Instagram που πρέπει να χρησιμοποιείς

Clash of Clans διαφήμιση

O Christoph Waltz ενσαρκώνει τον πατέρα ενός… ιδιαίτερου παιδιού το οποίο ενσαρκώνει ο James Corden. Στο διαφημιστικό, ο James Corden ασχολείται αρχικά με το tablet του όπου και παίζει Clash of Clans. Στη συνέχεια, ο πατέρας του, Christoph Waltz του υπενθυμίζει ότι είναι ώρα για ύπνο, όμως ο γιος του του ζητάει πρώτα να του αφηγηθεί ένα παραμύθι. Και έτσι αρχίζει η αφήγηση του θρύλου του τελευταίου Lava Pup.

Clash of Clans διαφήμιση

Στην αρχή η ιστορία είναι ζοφερή, με δυσκολίες και εμπόδια, καθώς ο Lava Pup χάνει και τον πατέρα αλλά και τα λοιπά αδέρφια του αλλά τελικά βρίσκει το κουράγιο να τολμήσει στην μάχη και εν τέλει να θριαμβεύσει. Ο μικρός James ακούει τον πατέρα του με προσήλωση και τελικά ενθουσιάζεται με το τέλος της ιστορίας, ζητώντας από τον πατέρα του άλλη μια ιστορία.

Το διαφημιστικό αυτό αναδεικνύει τα Lava Hound, τα καλύτερα ιπτάμενα στρατεύματα του παιχνιδιού αυτού, εκ των οποίων όπως φάνηκε και από την ιστορία πολύ συχνά παραμένει ένα. Επίσης, στο παιχνίδι προσθέθηκαν το Town Hall 11 και κάποια ακόμα στοιχεία, τα οποία έφεραν κάποια προβλήματα. Παρόλα αυτά η εταιρία μας αποζημίωσε με το διαφημιστικό αυτό.

Εσύ είδες την Clash of Clans διαφήμιση με Christoph Waltz και James Corden;

Πηγή

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.