Όσο πλησιάζει η ημερομήνια της προβολής της ταινίας “Star Wars: The Force Awakens”, τόσο περισσότερα προιόντα που αφορούν τον κόσμο του Star Wars κυκλοφορούν στην αγορά. Η εταιρία Google δεν αποτελεί εξαίρεση του κανόνα αυτού, παρότι μπορούμε να πούμε οτι δημιούργησε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα εργαλεία. Τώρα πια μέσω του Google Translate, ο καθένας μπορεί να μεταφράσει Aurebesh, την κοινή γλώσσα στον κόσμο του Star wars, δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να νιώσει σαν τον C-3PO.

Διάβασε επίσης: Νιώσε σαν τον James Bond μέσω των Apps που φτιάχτηκαν για αυτόν

Ο C-3PO είναι ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες της σειράς των ταινιών, και αποτελεί ένα από τους λίγους χαρακτήρες που εμφανίζονται και στις 7 ταινίες. Παρότι είναι μόλις ένα ανθρωποειδές,ξεχωρίζει με το αγγλοσαξωνικό του χαρακτήρα και την ικανότητα του να έρχεται σε επαφή με κάτι παραπάνω από 6 εκατομμύρια μορφές επικοινωνίας.

Τώρα πια οπαδέ του Star Wars δεν θα χρειάζεσαι τον C-3PO για να αποκωδικοποιήσεις τα μηνύματα του γαλαξία!

Έτσι λοιπόν, το Google Translate αποφάσισε να δώσει στους χρήστες του την ευκαιρία να “κλέψουν” λίγη από τη δόξα του C-3PO, προσθέτοντας ως γλώσσα την Aurebesh. Η προσθήκη αυτή ανακοινώθηκε μέσω του συγκεκριμένου tweet:

Για να μεταβείς μεταφράσεις και εσύ Aurebesh, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μεταβείς στην ιστοσελίδα που αναφέρεται στο tweet και να πατήσεις όποια φράση σε ενδιαφέρει να μεταφράσεις. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

C-3PO

C-3PO

C-3PO

 Πηγή: The next Web

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.