Το σεξ και η σεξουαλική ζωή του καθενός είναι ένα καθαρά προσωπικό θέμα. Κάποιοι βρίσκουν δυσκολία στο να μιλήσουν για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, αλλά και για τους προβληματισμούς τους, ακόμα και με τον ίδιο τον σεξουαλικό τους σύντροφο. Επίσης, πολλοί νιώθουν ότι η σεξουαλική τους ζωή έχει βαλτώσει και επιθυμούν να την αναζωογονήσουν, παρόλα αυτά νιώθουν άβολα με το να ξεκινήσουν μια τέτοια συζήτηση. Μια λύση για τα παραπάνω προβλήματα είναι τα παρακάτω Sex Apps, τα οποία έχουν ως σκοπό την σεξουαλική επικοινωνία και την επιμόρφωση.

Διάβασε επίσης:  Εφαρμογές που σε βγάζουν ραντεβού!

 

1. Dirty Game – Hot Truth or Dare ( Sex Edition )

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που κανονικά το παίζουν αρκετά άτομα, ακόμα και σε αυτό το edition, παρόλα αυτά μπορείτε ένα βράδυ εσύ και ο σύντροφος σου να ασχοληθείτε με αυτή την εφαρμογή έτσι ώστε να αποκαλύψετε τις φαντασιώσεις σας και να εξάψετε την σεξουαλική σας περιέργεια.

Διαθέσιμη δωρεάν στο App Store:

icon
Dirty Game - Hot Truth or Dare ( Sex Edition )Nour Nicolaos MoubayedLifestyleFreeDownload

 

2. Cosmo Sex Position of the Day

Με κάτι παραπάνω από 80,000 downloads αυτή η εφαρμογή υπόσχεται να μην περάσει μέρα που να μην σας εφοδιάσει με μια καινούργια στάση του σεξ. Η εφαρμογή μέχρι στιγμής έχει 120 στάσεις διαφόρων δυσκολιών. Ξεκινήστε σήμερα το challenge με σκοπό να τις δοκιμάσετε σε 6 μήνες!

Διαθέσιμη με 2,64 ευρώ στο Google Play:

Cosmo Sex Position of the DayHearst Communications, Inc. Lifestyle 2,64 EuroDownload

 

Δοκιμάστε τα καλύτερα Sex Apps και ευχαριστείστε μας αργότερα!

 

3. iKamasutra® Lite Sex Positions

Ένας ακόμα πολύ εύκολος τρόπος να ενημερωθείτε και να επιμορφωθείτε στο θέμα των στάσεων στο σεξ. Αφήστε τις τρεις κλασσικές στάσεις, ανοίξτε την εφαρμογή αυτή και πειραματιστείτε! Οι στάσεις είναι χωρισμένες σε διάφορες κατηγορίες, έτσι ώστε να διαλέξετε αυτή την οποία νιώθετε ότι θέλετε να δοκιμάσετε εκεί την στιγμή.

Διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play:

iKamasutra® Lite Sex PositionsSutraTaps Books & Reference FreeDownload

 

4. Pillow

Η εφαρμογή λειτουργεί ως εξής: η εφαρμογή αφηγείται και εσείς εκτελείται. Αν η εφαρμογή λέει να αγγίξεις τον σύντροφο σου, τότε τον αγγίζεις. Αν σου λέει να τον φιλήσεις, τότε τον φιλάς. Έτσι θα αυξήσετε τα προκαταρκτικά σας, και θα αρχίσετε να εκτελείται μια σεξουαλική πράξη διαφορετική από αυτή που ακολουθείται στην ρουτίνα σας. Τι περιμένετε;

Διαθέσιμη δωρεάν στο App Store.

 

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.