Εντάξει, δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά. Αλλά η ιστοσελίδα 9to5mac υποστηρίζει ότι με βάση μια αξιόπιστη πηγή τους, η Apple ετοιμάζει ένα event τον μήνα Μάρτιο, στο οποίο event θα παρουσιάσει τα ανανεωμένα της προϊόντα. Το event μάλιστα θα επικεντρώνεται στην παρουσίαση του Apple Watch 2, αλλά και του iPhone 6c.

 

Δείτε επίσης: Σχεδιάζει ένα πιο λεπτό iPhone η Apple;

Apple Watch 2

Κυκλοφορία Apple Watch 2 τον Απρίλιο;

Εάν όντως γίνει η παρουσίαση των προϊόντων αυτών τον Μάρτιο, η κυκλοφορία τους λογικά θα είναι εφικτή τον Απρίλιο. Έτσι λοιπόν η ημερομηνία κυκλοφορίας του Apple Watch 2 με την ημερομηνία κυκλοφορίας του αρχικού θα απέχουν μόλις ένα χρόν. To Apple Watch 2 ενδέχεται να έχει εξοπλιστεί με καινούργια κάμερα, sleep tracking, και τεχνολογία health sensor.

 Apple Watch 2

Όσον αφορά το iPhone 6c, η κυκλοφορία του θα είναι ένα ιδιαίτερα αξιοπερίεργο γεγονός διότι είχε προβλεφθεί όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο post στο appview.gr. Το iPhone 6c εν ολίγοις θα είναι μια πιο εύχρηστη συσκευή iPhone 4-ιντσών, με τεχνολογία που θα κυμαίνεται ανάμεσα στο iPhone 5s και iPhone 6s. Η αγορά μετά την “μεγέθυνση” των iPhone ζήτησε μικρότερα μεγέθη και από ότι φαίνεται η Apple δεν θα την απογοητεύσει.

Αν η διεξαγωγή του event αυτού προκύψει αληθής, τότε σίγουρα θα είναι αρκετά υποσχόμενη. Η παραγωγή της δεύτερης γενιάς Apple Watch αλλά και η κυκλοφορία ενός καινούργιο iPhone σίγουρα θα ταρακουνήσουν την αγορά.

 Πηγή: 9to5mac

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.