Πρέπει να αναγνωρίσουμε κάτι όσον αφορά την Apple. Με κάποιο τρόπο, ανεξήγητο και άγνωστο ακόμα στο management και το advertizing, η Apple καταφέρνει να προκαλεί σάλο ακόμα και για προϊόντα τα οποία η αγορά χλευάζει. Και φυσικά το Battery Case δεν θα αποτελούσε εξαίρεση. Παρόλα αυτά, στην προκειμένη περίπτωση, πέρα από τα social media στο παιχνίδι μπήκαν και οι εταιρίες Asus και LG.

Δείτε επίσης: Ετοιμαστείτε για Apple Watch 2 και iPhone 6c!

Στο Twitter, η LG Jordan, ανέβασε την εξής φωτογραφία:

Battery Case

με τον σχολιασμό: “Ενός λεπτού σιγής για εκείνους που βιώνουν έναν ανώμαλο δρόμο. Life’s Good. #TheHump #LGV10 “. Φυσικά, η αναφορά τους στον “ανώμαλο δρόμο” αφορά το εξόγκωμα που βρίσκεται στο πίσω μέρος της νέας battery case της Apple. Ορίστε και το ίδιο το tweet.

Όσον αφορά την Asus, έδωσε και εκείνη το παρών στο Twitter, ανεβάζοντας την εξής φωτογραφία:

Battery Case

Μέσω της οποίας συγκρίνει το πακέτο iPhone 6s-battery case με το Zenfone Max. Ουσιαστικά μέσω της σύγκρισης αυτής αναδεικνύει η ίδια τα χαρακτηριστικά του Zenfone Max τα οποία υποστηρίζει ότι υπερβαίνουν τα χαρακτηριστικά του iPhone 6s ακόμα και μαζί με την battery case. Σχολιάζει μάλιστα “Δεν χρειάζεσαι ένα επιπλέον πακέτο όταν έχεις τη  μέγιστη δύναμη σε ένα.”  Φυσικά, θα μπορούσε κανείς να υπογραμμίσει ότι μοναχά συγκεκριμένα χαρακτηριστικά επιλέχθηκαν, τα οποία και ευνοούν το Zenfone Max. Ακολουθεί το tweet:

Battery Case, η αρνητική διαφήμιση παραμένει διαφήμιση

Η αλήθεια είναι ότι η όλη υπόθεση ήταν αναμενόμενη, και όχι μάλιστα ιδιαιτέρως πρωτότυπη. Η σύγκριση προϊόντων μιας εταιρίας με ένα της Apple πολλές φορές λειτουργεί όντως ως διαφήμιση του προϊόντος, παρόλα αυτά οι εταιρίες φαίνεται να ξεχνάνε ότι καμιά φορά η αρνητική διαφήμιση παραμένει διαφήμιση. Εγώ προσωπικά θα επιμείνω στην γνώμη μου την οποία και εξέθεσα στο προηγούμενο blog μου, και θα πω ότι if it stupid and it works, it is not stupid.

Πηγή

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.