Αγαπητέ αναγνώστη/αναγνώστρια, η 14η του Φεβρουαρίου έφτασε. Και θα θέσω το εξής ερώτημα. Τι θα κάνεις εκείνη την ημέρα; Αν ζούσαμε σε οποιαδήποτε άλλη γωνιά του πλανήτη θα έλεγες “Θα δω Deadpool”. Αλλά όχι, μένουμε Ελλάδα και πήραμε παράταση άλλες τέσσερις ημέρες, οπότε οι ερωτευμένες ψυχές δεν έχουν άλλη επιλογή από το να την γιορτάσουν του Αγίου Βαλεντίνου ή έστω να επιβιώσουν από αυτή. Για αυτό, το team του Appview φρόντισε έτσι ώστε να σου προσφέρει τα φώτα του στις εφαρμογές έτσι ώστε η ημέρα αυτή να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Δείτε επίσης: Άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο για Gamers στο Άμστερνταμ

 

MyFlowers

Η εφαρμογή αυτή δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να στείλει λουλούδια αλλά και πολλά άλλα όπως είναι σοκολάτες ή αρκουδάκια στον ή στη σύντροφο του. Και πριν την καταδικάσεις την ιδέα φίλε αναγνώστη, θα σου πω ότι ούτε εγώ είμαι ιδιαίτερη θαυμάστρια των λουλουδιών, αλλά φαντάσου το εξής. Πρωί Κυριακής του Αγίου Βαλεντίνου, ξυπνάει η κοπέλα σου, και πρωί πρωί μαζί, όχι όμως πολύ πρωί, έρχεται ένα μπουκέτο όμορφα λουλούδια μαζί με τρεις σοκολάτες (μην ξεχάσεις τις σοκολάτες, θα καταρρεύσει όλη η φαντασίωση). Σου εγγυώμαι ότι και η πιο ρεαλίστρια θα το εκτιμήσει. Όσον αφορά εσένα, φίλη μου αναγνώστρια, σου προτείνω να στείλεις μόνο τις σοκολάτες. Ή πιτόγυρα.

 

Google Play
App Store

Kindu for Couples

Ας πιάσουμε μια πιο… kinky εφαρμογή. Η εφαρμογή αυτή έχει ως σκοπό να αναπτύξει το επίπεδο της οικειότητας του ζευγαριού. Η εφαρμογή Kindu for Couples θέτει ερωτήσεις στο ζευγάρι, τις οποίες ο καθένας πρέπει να απαντήσει ξεχωριστά. Επίσης, το ζευγάρι μπορεί να γράψει τις δικές του ερωτήσεις, να αστειευτεί και να δημιουργήσει διάφορες συνήθειες, ερωτικές και μη. Πρότεινε στον/ην σύντροφο σου να κατεβάσετε την εφαρμογή σήμερα με αφορμή του Αγίου Βαλεντίνου.

Google Play
App Store

Booking.com

Ας εκσυγχρονίσουμε κάποιες παλιές παραδόσεις του Αγίου Βαλεντίνου, όπως είναι η κράτηση σε ξενοδοχείο. Ζεις με τους γονείς σου; Ζει και ο/η συντροφός σου με το σόι; Μένετε μαζί και θέλεις να ζήσετε κάτι διαφορετικό; Ή απλά θέλεις να πάτε μια εκδρομή; Κατέβασε την εφαρμογή Booking.com και τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Εκτός από το σημείο που σου ζητάνε λεφτά. Το μισώ αυτό το σημείο.

Google Play
App Store

Εφαρμογές Δημιουργίας και Διακόσμησης Κολάζ Φωτογραφιών

Ξέχασες εντελώς την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Σε ρώτησαν τι θα κάνεις την Κυριακή και απάντησες κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο; Είσαι σε σχέση; Ηρέμησε. Το team του Appview σε σκέφτηκε και θα μπορέσεις να την βγάλεις καθαρή ακόμα και την τελευταία στιγμή. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια ή και πολλές ωραίες φωτογραφίες με το έτερον σου ήμιση και λίγη φαντασία. Διακόσμησε εσύ όπως θες το κολάζ σου, έτσι ώστε να σε εκφράζει. Εφαρμογές υπάρχουν πολλές, εγώ απλώς θα προτείνω δύο.

Ορίστε η δικιά μου δημιουργία!

Google Play
App Store

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.