Πολλές οι φήμες έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν για το Samsung Galaxy S7, το οποίο το περιμένουμε το πρώτο τρίμηνο του 2016. Κάποιοι αναρωτιούνται για την κάμερα, άλλοι για το στυλ, άλλοι για την τιμή του. Ας πάμε να δούμε μαζί όλα αυτά λοιπόν.

Δείτε επίσης:Νέο iPhone 4-ιντσών, με την κυκλοφορία του iPhone 7, προβλέπουν οι αναλυτές

το Samsung Galaxy S7

το Samsung Galaxy S7 θα βγει σε δύο μεγέθη!!!

Ή έτσι λέγεται τουλάχιστον, με το ένα μοντέλο να βγει στις 5.2 και το άλλο στις 5.7 ίντσες.  Ταυτόχρονα, γίνεται συζήτηση για την κάμερα των συσκευών. Κάποιοι πιστεύουν ότι η Samsung θα επιλέξει να μειώσει την ποιότητα της κάμερας στα 12 MP , άλλοι πιστεύουν ότι θα κλείσει συμφωνία με τη Sony, να “δανειστεί”  την κάμερα του Sony Xperia Z5 των 20 ΜP και τον αισθητήρα του, τον IMX300, χρησιμοποιώντας τoν πιθανότατα εναλλάξ με τον ISOCELL ανάλογα με το μοντέλο.

Ταυτόχρονα, φήμες κυκλοφορούν και για τον επεξεργαστή που θα επιλέξει, αφού συζητιέται πώς θα ενσωματώνει τους Snapdragon 820 και Samsung Exynos 8890. Ακόμα, θα έχει μνήμη RAM 4GB, αισθητήρες πίεσης στην οθόνη, υποδοχή για κάρτες microSD, κλπ. Τέλος, ίσως η πιο χαρμόσυνη φήμη είναι η τιμή του κινητού. Επειδή το ποσοστό πωλήσεων για τa Samsung Galaxy S6 και S6 Edge μειώθηκε, υπάρχει περίπτωση η τιμή για το Samsung Galaxy S7 να είναι κατεβασμένη κατά 10% σε σχέση με το S6.

Πιστεύω θα είναι πολύ καλό να μειώσει η Samsung τις τιμές της στα καινούρια μοντέλα για να αποκτήσει ξανά τις υψηλές πωλήσεις που είχε. Υπάρχει το σενάριο μάλιστα, η εταιρία να αποχωρήσει από τον κόσμο των smartphones για επαγγελματική χρήση, αφού έχει δυνατό αντίπαλο τη Apple αλλά και διάφορες κινέζικες εταιρίες οι οποίες βγάζουν πιο οικονομικές συσκευές. Και ο λόγος που μειώθηκαν οι πωλήσεις ίσως να ήταν η νοοτροπία “αν το πάρω μετά από ένα χρόνο, θα το βρω πιο φθηνά”. Πώς όμως θα το πετύχει αυτό όταν βομβαρδίζεται κάθε λίγο και λιγάκι με καινούριες συσκευές; Ίσως είναι λίγο νωρίς εκ μέρους της Samsung να βγάζει καινούριο μοντέλο λοιπόν;

Πηγές: 1,2,3,4

Σχετικά με τον αρθρογράφο Θεοδώρα Παναγέα

Διαρκώς συνδεδεμένη σε facebook, twitter, snapchat με το Nexus 5 και όλα καλά!