Όλοι ξέρουμε τα Pokemon από τα παιδικά μας χρόνια,  όλοι έχουμε δει τις παιδικές σειρές τους στην τηλεόραση και όλοι(φαντάζομαι) έχουμε παίξει από λίγο κάποια κασέτα Pokemon στο Game-Boy μας ή σε κάποιου φίλου, όταν είμασταν μικροί. Για όλους αυτούς που ακόμα νοσταλγούν τα Pokemon έχουμε καλά νέα! Η Pokemon Company ανακοίνωσε ένα νέο παιχνίδι που λέγεται Pokemon GO και θα κυκλοφορήσει το 2016(20 χρόνια μετά τον πρώτο τίτλο Pokemon).

Διάβασε επίσης: Μήπως καταναλώνετε επικίνδυνα προϊόντα χωρίς να το ξέρετε;

Το παιχνίδι είναι σε συνεργασία με την Nintendo και την Niantic, η οποία Niantic έχει δημιουργήσει το Ingress. Η συνεργασία αυτή έγινε για να δώσει το κάτι διαφορετικό σε αυτό το project, να γίνει πιο ρεαλιστικό. Με το Pokemon GO θα ψάχνετε για Pokemon σε πραγματικές τοποθεσίες μέσα στην πόλη σας.

Επίσης μαζί με το παιχνίδι θα μπορείτε να αγοράσετε και μια bluetooth συσκευή για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο παιχνίδι χωρίς να έχετε συνέχεια ανοιχτό το κινητό σας. Η συσκευή-βραχιόλι θα σας ειδοποιεί όποτε υπάρχει ελεύθερο Pokemon κοντά σας και θα μπορείτε να το πιάσετε με το πάτημα ενός πλήκτρου.


Το Pokemon GO θα είναι διαθέσιμο δωρεάν και στο Google Play και στο AppStore, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τιμή για την bluetooth συσκευή.
Το Pokemon GO δεν είναι ο μόνος τίτλος Pokemon που έρχεται για smartphones, αλλά σίγουρα θα είναι ο πιο συναρπαστικός!
Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το παραπάνω βίντεο.

 

Πηγή φωτογραφιών: IGN

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιωργοχρήστος Λίτσας

Βρίσκω και δοκιμάζω λειτουργικές εφαρμογές όλων των ειδών και κυρίως καινούργια high-end games! Πιστεύω στο Android και η συσκευή μου είναι το κινέζικο Xiaomi Mi4c!