Η διαδικασία του να βγάλει κανείς μια φωτογραφία και να την δημοσιεύσει σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί πλέον καθημερινή διαδικασία. Στις περισσότερες ωστόσο ιστοσελίδες ή εφαρμογές ο χρήστης έχει ως απώτερο σκοπό την συγκέντρωση likes, followers, φίλων και πάει λέγοντας. Η καινούργια εφαρμογή Klink διαφοροποιείται και προσφέρει στους χρήστες της  χρηματικά ποσά.

Διάβασε επίσης: To Fling φέρνει καινούργια διάσταση στο photo sharing! 

Klink

Η δομή της εφαρμογής Klink μοιάζει αρκετά με αυτή της εφαρμογής Instagram. Επιτρέπει δηλαδή στον χρήστη τη λήψη, επεξεργασία και δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο με διάρκεια μικρότερη των 20 δευτερολέπτων. Δίνεται μάλιστα η δυνατότητα δημοσίευσης βίντεο σε αργή κίνηση ή αντεστραμμένα. Η διαφοροποίηση όπως αναφέρθηκε και παραπάνω είναι ότι η εφαρμογή αυτή πληρώνει τον χρήστη κατά προσέγγιση $2 για κάθε 1000 views σε κάθε φωτογραφία ή βίντεο ξεχωριστά.

Το  Klink σε βοηθάει όμως να μαζέψεις views…

Ο χρήστης είναι σε θέση να μοιραστεί τις φωτογραφίες του όχι μόνο με τους άλλους χρήστες του Klink, αλλά και με τους φίλους του σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης η εφαρμογή προσφέρει ως in-app αγορά την δυνατότητα ο χρήστης να τοποθετήσει την φωτογραφία του στο “Featured” feed, να προτείνει τις φωτογραφίες του σε άλλους χρήστες, για $0,99.

Η εφαρμογή Klink είναι διαθέσιμη δωρεάν σε συσκευές iOS και ανοιχτή ως Beta για Android.

Klink      Klink

 

KlinkΠηγή : We Are Social Media

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.