Κιθαρίστα gamer το Guitar Boy ήρθε για να εκπληρώσει τα όνειρα σου! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τι είναι το Guitar boy; Το Guitar boy αποτελεί ουσιαστικά την ‘’ένωση’’ μιας ηλεκτρονικής κιθάρας και ενός τεραστίων διαστάσεων classic Game Boy.

Παρόλα αυτά το ιδιαίτερο στην ηλεκτρική αυτή κιθάρα δεν είναι μόνο ότι ως ‘’σκάφος ‘’ της ηλεκτρικής κιθάρας έχει τοποθετηθεί ένα πιστό αντίγραφο του Classic Game Boy, αλλά ότι o ιδιοκτήτης της κιθάρας είναι σε θέση να το λειτουργήσει. Δηλαδή να παίξει Super Mario, Pokémon, Ballistic.

Το Guitar Boy είναι η ολοκληρωμένη μορφή διασκέδασης.

O κατασκευαστής του Guitar Boy, Fibbef , διαχειριστής του  BitFixGaming boards έχει μεριμνήσει ώστε να υπάρχουν όλα τα κουμπιά έτσι ώστε να είσαι σε θέση να παίξεις Game Boy αλλά και να παίξεις ηλεκτρική κιθάρα. Παραδείγματος χάριν, πέρα από τα κουμπιά Start, Select και τα βελάκια, τα κουμπιά A,B ρυθμίζουν τον ήχο και την τονικότητα. Ένας διακόπτης στο αριστερό μέρος σου δίνει την δυνατότητα να εκπέμπεται ο ήχος από την κιθάρα ή από τους ήχους του Game Boy.

Τέλος, να αναφερθούμε και στο τεχνικό κομμάτι αυτής της κατασκευής. Ο εξομοιωτής του Game Boy λειτουργεί με Raspberry Pi και με μια μπαταρία 2,200 mAh . Η Οθόνη είναι 5 ίντσες και ο κατασκευαστής μας διαβεβαιώνει ότι οι χορδές της κιθάρας σε καμία περίπτωση δεν παρεμποδίζουν τον παίκτη από το ιερό του έργο να σώσει την Πριγκίπισσα ως Super Mario.

 

Αν η κιθάρα ήταν δική σου τι θα έκανες πρώτα; Θα έπαιζες κιθάρα ή Pokémon;

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.