Ο αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, δήλωσε ότι δεν είναι καθόλου απίθανο  μαζί με το πολυαναμενόμενο iPhone 7 να κυκλοφορήσει ταυτοχρόνως και ένα iPhone 4-ιντσών. Η αγορά είναι πλέον ενθουσιασμένη από αυτή την πρόβλεψη καθώς ο Ming-Chi Kuo έχει προϊστορία στην πρόβλεψη τεχνολογικών συσκευών. Κάποιες από τις προβλέψεις του συμπεριλαμβάνουν τα iPhone 4,7 και 5,5-ιντσών, το MacBook 12-ιντσών καθώς και τον τεχνικό εξοπλισμό του iPhone 6s.

Δείτε επίσης:Facebook, Spotify και Apple Music γίνονται ένα στο Music Stories

iPhone 4-ιντσών

Η αλήθεια είναι ότι η Apple έχει ξαναδοκιμάσει τη συνταγή του μικρού και εργονομικού iPhone με την κυκλοφορία του iPhone 5c και δεν πέτυχε. Το μοντέλο αποσύρθηκε λόγω χαμηλών πωλήσεων. Παρόλα αυτά, ο αναλυτής προέβλεψε διαφορές των μοντέλων. Αρχικά, υποστήριξε ότι το καινούργιο iPhone θα είναι all-metal. Επίσης θα έχει επεξεργαστή Α9 και κύριο χαρακτηριστικό δεν θα αποτελεί το 3D Touch αλλά καινούργια ακουστικά που θα κυκλοφορήσουν.

iPhone 4-ιντσών

Που βάσισε ο Ming-Chi Kuo την πρόβλεψή του; Όπως αναφέρει ‘’Υπάρχει ακόμα ζήτηση στην αγορά για ένα iPhone 4-ιντσών, και πιστεύουμε ότι η Apple θα αναβαθμίσει αυτή την γραμμή  παραγωγής.’’ Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει και η προέκταση των iPhone στην Κίνα και σε άλλες αγορές που  αποτελούνται από μεσαία τάξη.

Η ζήτηση θα δείξει τον τρόπο στην Apple να βελτιστοποιήσει το iPhone 4-ιντσών

Το μόνο που μένει τώρα είναι να περιμένουμε να δούμε κατά πόσο ο αναλυτής προέβλεψε σωστά; Θα είναι το καινούργιο iPhone ένα καινούργιο άνοιγμα στην αγορά;

 

Πηγή: Tech Insider

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.