Μετά από καιρό αναμονής και λόγω των φημών που κυκλοφορούσαν για το εν λόγω θέμα η Nintendo το πήρε απόφαση και ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει όχι ένα, ούτε δύο αλλά 5 εφαρμογές στα smartphone μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Και για να μην μας αφήσει παραπονεμένους μας αποφάσισε να δώσει πληροφορίες για την πρώτη εφαρμογή η οποία και θα ονομάζετε ‘’Miitomo’’.

Διάβασε επίσης: Tα Twitter Moments εξελίσσονται 

Miitomo

Τι θα αφόρα όμως το mobile game Miitomo;  Λοιπόν, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς και από τον τίτλο το όλο παιχνίδι θα περιστρέφετε γύρω από τα Miis, iconic avatar της Nintendo τα οποία ο κάθε παίχτης θα διαμορφώνει εμφανισιακά όπως εκείνος θελήσει. Καθώς το παιχνίδι θα είναι online οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με άλλα ‘’Miis’’, να δημιουργήσουν σχέσεις, φιλίες, οικογένειες κ.λ.π. Πάνω σε αυτή την online ιδέα φαίνεται να βασίζει ολόκληρο το Miitomo η Nintendo καθώς όλο παιχνίδι θα περιστρέφεται γύρω από την επικοινωνία του παίχτη με τα άλλα ‘’Miis’’.

Miitomo

Ως το πρώτο mobile game της Nintendo η αλήθεια είναι ότι όλοι περιμέναμε κάτι περισσότερο. Χρήστες στο διαδύκτιο μετά την παρουσίαση του παιχνιδιού δηλώνουν απογοητευμένοι και παρομοιάζουν το παιχνίδι με το ‘’Tomodachi Life’’ με τη μόνη διαφορά ότι το Miitomo θα είναι online game.

Πολλοί μάλιστα θεωρούν ότι το Miitomo δεν αποτελεί τόσο ένα mobile game παρά μία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης

Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι η Nintendo αξίζει το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Η ίδια τουλάχιστον πιστεύει ότι το παιχνίδι θα οφελήσει τους ‘’ντροπαλούς’’ χρήστες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να περιμένουμε αρκετό καιρό καθώς το παιχνίδι λέγετε ότι θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2016

Πηγή: 1,2

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.