Σήμερα η Google ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο Nexus Event στο οποίο αναμένουμε να προκύψουν πολλές ανακοινώσεις. Στο μενού θα έχουμε την παρουσίαση δύο νέων συσκευών Nexus, λεπτομέρειες για το νέο λογισμικό της Android – το Android 6.0 Marshmallow και την δεύτερη γενιά για το Chromecast.

Το AppView.gr θα παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις του Nexus Event και θα έχει live blog από το οποίο θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις εξελίξεις και τις ειδήσεις που θα προκύψουν, αν δεν έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το live stream! Μπείτε εδώ για το live blog του Nexus Event που θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα!
 

Δεν είναι απαραίτητο το refresh της σελίδας για την ενημέρωση του live blog

 Τι να περιμένουμε από το Nexus Event;

Android 6.0 Marshmallow

Το νέο λογισμικό είναι γνωστό από το καλοκαίρι και το I/O 2015 της Google. Πρόκειται για μια συνέχεια της προσπάθειας που έγινε με το Lollipop με βελτιώσεις στην ασφάλεια και νέα χαρακτηριστικά. Τα Nexus 5X, 6P θα έχουν από το κουτί τους το νέο Marshmallow και περιμένουμε να ανακοινωθεί η διάθεση του λογισμικού και να δούμε την επίσημη λίστα με τις συσκευές που θα το έχουν.

 

Chromecast upgrade;

Η 2η γενιά Chromecast θα κάνει το ντεμπούτο στην εκδήλωση της Google με πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως feeds για την κύρια οθόνη, βελτιωμένη σύνδεση WiFi για καλύτερο Streaming, ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Fast Play,” και πολλά άλλα

 

Nexus 5X, Nexus 6P, Pixel C

Όπως διαβάσατε στο AppView.gr διέρρευσαν οι παρουσιάσεις από τις δύο συσκευές(LG, Huawei) που θα παρουσιαστούν. Επίσης, φήμες θέλουν την Google να παρουσιάζει ένα νέο Android tablet με όνομα Pixel C.

 

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο Θοδωρής Ηλιάδης

Συνήθως, ψειρίζω τα φρέσκα νέα του Internet. Χτίζω χωριά και στην άμμο πέρα από το tablet μου και είμαι Ninja level στα «εύκολα» παιχνίδια.