Όσο και να τα αγαπάμε, όσο και να μην θέλουμε να τα αποχωριστούμε, υπάρχουν διάφοροι λόγοι που ορισμένες φορές μας κάνουν να θέλουμε να αρπάξουμε το ακριβό μας iPhone, να το κρατήσουμε σφιχτά στα χέρια μας και με όση δύναμη έχουμε να το πετάξουμε στον ακριβώς απέναντι τοίχο. Οπότε, αυτό το blog, θα είναι ένα ακόμα βιωματικό blog, στο οποίο θα απαριθμήσω κάποιους από τους λόγους που με κάνουν καμιά φορά να θέλω να σπάσω το iPhone.

Διάβασε επίσης: Μάθε πως θα φέρεις σε δύσκολη θέση τη Siri

 

1. Όταν πρέπει να περιμένω να σταματήσει η κλήση για να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το κινητό μου

Είμαι στο Facebook, σκρολάρω ανέμελη, όταν ξαφνικά έρχεται μια κλήση που δεν θέλω να σηκώσω. Φυσικά, το αγαπημένο μου κινητό, δεν μου δίνει αυτή την επιλογή να κρατήσω την κλήση στο background. Πρέπει να περιμένω μέχρι αυτός που με παίρνει τηλέφωνο να αποφασίσει να τερματίσει την κλήση. Θα μπορούσα να την τερματίσω εγώ αλλά αυτό φυσικά ισχύει μόνο αν το κινητό ήταν ήδη ξεκλειδωμένο όταν με πήραν τηλέφωνο, αλλιώς την πάτησα και πρέπει ή να το απαντήσω ή να περιμένω.

iphone decline no available

 

2. Θέλω να κλείσω μια εφαρμογή και κλείνω την εφαρμογή που δεν ήθελα να κλείσω

Ακούω μουσική, ενώ παράλληλα διαβάζω τα υπέροχα blogs και reviews του Appview (μα τι ταλαντούχα ομάδα!). Και φυσικά όταν έρθει η ώρα να κλείσω τον browser μου, δεν αρκούμαι στο να κλείσω μόνο αυτό το παράθυρο, αλλά και τη μουσική μου.

via GIPHY

 

3. Φορτιστής

Μια μέρα και εγώ, ετοίμασα τις βαλιτσούλες μου και αποφάσισα να πάω ένα ταξίδι. Οι λίστες με τα πράγματα που θα έπαιρνα μαζί μου είχαν αρχίσει να ετοιμάζονται μέρες πριν και με κάποιο μαγικό τρόπο, πάλι ξέχασα τον φορτιστή μου. “Μην σκας” μου λέει η φίλη μου, “θα σου δώσω τον δικό μου.”. Η φίλη μου έχει LG. Ορίστε η μικρότερη σύγχρονη ιστορία τρόμου. Και κάπως έτσι έχω πλέον δυο καλώδια για την φόρτιση του κινητού μου.

 

4. Μπαταρία

Η μπαταρία των iPhone. Έκανα λάθος. ΑΥΤΗ είναι η μικρότερη ιστορία τρόμου. Τελειώνει πιο γρήγορα και από οποιαδήποτε σκηνή μάχης στο τελευταίο Fantastic 4.

via GIPHY

Πρακτικά πλέον, εάν ξέρω ότι θα λείπω πάνω από οχτώ ώρες από το σπίτι μου, φροντίζω έτσι ώστε πάντα να έχω μαζί μου τον φορτιστή και ένα powerbank. Ευχαριστούμε Apple, που φρόντισες έτσι ώστε κάθε iPhone-hater, να μπορεί να μας τρίβει στη μούρη την άθλια χωρητικότητα της μπαταρίας, ενώ εμείς πρέπει να στεκόμαστε προσοχή. Ευχαριστούμε.

Μερικές φορές θέλω να το σπάσω! Εσείς τι λόγους έχετε;

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.