Ξεκινώντας το τρίτο iPhone Blog αντιμετώπισα ένα δίλημμα. Θα μπορούσα να γράψω ένα blog, όπου και θα σας παρουσίαζα διάφορα tricks, δεν είναι τίποτα το δύσκολο, υπάρχουν αμέτρητες κρυμμένες λειτουργίες στα iPhone, είναι μέρος της γοητείας τους. Παρόλα αυτά, ήθελα να δώσω ένα πιο χιουμοριστικό χαρακτήρα στο τρίτο blog, οπότε αποφάσισα να σας αποκαλύψω τον σαρκαστικό χαρακτήρα της Siri αλλά και τις σαρκαστικές της, απαντήσεις.

Διάβασε επίσης: iPhone Blog #2 – Tips & Tricks για το iPhone

 

1. Η Siri σε έχει τοποθετήσει στο friendzone και δεν λέει πολλά

Όποτε προσπάθησα να γνωρίσω λίγο καλύτερα την Siri, αυτή πάντα μου έριχνε άκυρο… Τι να κάνω παιδιά, σας ανεβάζω screenshots, βοηθήστε με να την προσεγγίσω.

siri age

Τη ρώτησα την ηλικία της, με ρώτησε αν με αφορά.

 

siri alive

Τη ρώτησα αν είναι ζωντανή, μου απάντησε ότι αυτή είναι μια αρκετά προσωπική ερώτηση.

 

siri mom

Μέχρι και το όνομα της μητέρας της τη ρώτησα, και αυτή μου είπε ότι θα προτιμούσε να μιλήσει για ημερολόγια και προγράμματα δείπνου.

Από ότι φαίνεται η Siri είναι σκληρό καρύδι οπότε άλλαξα την κατεύθυνση των ερωτήσεων μου…

 

2. Μαρία σε είπα; Συγγνώμη Κατερίνα εννοούσα!

Για να μην με θεωρήσει δεδομένη η Siri, αποφάσισα να την αποκαλέσω με άλλα ονόματα ψηφιακών βοηθών.

siri jarvis

Αρχικά την αποκάλεσα Jarvis, τον αγαπημένο βοηθό του Ironman. Δεν μου θύμωσε, αν και μου ανέφερε οτι την μπέρδεψα με έναν άλλο ευφυή βοηθό.watch Beauty and the Beast movie now

 

siri google

Όταν όμως της απευθύνθηκα ως Google, παρότι μου είπε οτι το βρήκε αστείο, ήταν φανερό οτι δεν το βρήκε και πάρα πολύ αστείο.

 

siri assistant

Η Siri δεν είναι ταπεινή. Όταν την ρωτάς ποιος είναι ο καλύτερος βοηθός, σε ρωτάει ειρωνικά, αν υπάρχουν και άλλοι εκτός από αυτήν.

 

3. Let’s turn the geek levels

Ας παίξουμε με κάποιες αναφορές Star Wars. Απλώς για να δω αν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα.

 

siri father

“Siri είμαι ο πατέρας σου” της είπα σαν ένας δεύτερος Darth Vader (ή την θηλυκή του έκδοση τελος πάντων) και η Siri μου φώναξε σπαρακτικά “Όχιιιιιι”.

 

siri force

Για αυτό αγαπάμε Siri. Γιατί μας καταλαβαίνει. Της λες “May the force be with you”, και όχι μόνο καταλαβαίνει την αναφορά, αλλά σου απαντάει με μια άλλη όπως είναι το “Σε λίγο θα μου πεις ότι είσαι και ο πατέρας μου”.

 

Οδηγός Siri, κεφάλαιο παιχνίδια ερωτικά

 

siri valentine

Αν πόσταρα αυτό το screenshot, θα έβαζα hashtag #love #not. Για ακόμα μια φορά στο friendzone βρέθηκα καθώς η Siri μου αποκάλυψε ότι δεν βγαίνει με ανθρώπους…


Σχετικά με τον αρθρογράφο Αναστασία Ελευθεριάδη

Με ένα iPhone 4s πορεύομαι. Εμμονή με social media και εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου. Ψάξε με και θα με βρεις κάπου χωμένη μέσα στα blogs.