Τα Gifs πλέον αποτελούν ένα μεγάλο trend και στα social media μαζί με τα emoji και τα stickers. Για αυτό και το Giffiti σου δίνει την δυνατότητα να προσθέσεις στις φωτογραφίες σου πάνω από 100 έτοιμα και διάσημα Gifs που θα ζωντανέψουν το design τους!

Το Giffiti διατίθεται για τους χρήστες IOS ο οποίοι μπορούν να προσθέσουν στις φωτογραφίες τους το Charlot Dance , το Homer Simpson , τα γυαλιά Thug Lige και πολλά ακόμα must Gif με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Επιλέξτε την φωτογραφία που θέλετε και το Gif της επιλογής σας και η εφαρμογή θα αναλάβει τα υπόλοιπα !

Χωρίς κάποια ιδιαίτερη στρατηγική προώθησης ο CEO της @Giffiti App , Nalin Mittal “πόσταρε” στο Reddit και πολύ γρήγορα έγινε το νέο App Trend ανεβαίνοντας στην πρώτη σελίδα!!

Μην χάνεις λοιπόν χρόνο κατέβασε το Giffiti και βάλε στις φωτογραφίες σου το Wrecking Ball της Miley Cyrus και το Anacoda της Nicki Minaj

Παρακάτω μπορείτε ν δείτε μερικά μόνο από τα Gif που περιέχονται μέσα στην εφαρμογή!

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο Θοδωρής Ηλιάδης

Συνήθως, ψειρίζω τα φρέσκα νέα του Internet. Χτίζω χωριά και στην άμμο πέρα από το tablet μου και είμαι Ninja level στα «εύκολα» παιχνίδια.