Fit the Fat

Η ιστορία της ζωής πολλών… Ή αλλιώς από Δευτέρα θα αρχίσω δίαιτα που λέει ο Πάνος Κιάμος. Τι και αν το καλοκαίρι πέρασε, πάντα υπάρχει ο διακαείς πόθος για ένα γυμνασμένο σώμα… Τον χειμώνα προσπαθούμε να ξεφορτωθούμε τα περιττά κιλά από τις διακοπές των Χριστουγέννων, το ίδιο μετά και το Πάσχα… Και όλο τον χρόνο ετοιμαζόμαστε για το πώς θα βγούμε στην παραλία…

Δείτε επίσης: Adventure Capitalist, γίνε ο εκατομμυριούχος που πάντα ονειρευόσουν!

Fit the fat είναι ένα απλό και γρήγορο παιχνίδι , σκοπός του είναι να βοηθήσετε τον ήρωα, ας τον πούμε Bob, να χάσει περιττά κιλά κάνοντας σκοινάκι. Στην αρχή το βάρος του είναι 400 lbs περίπου (180 kg). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακουμπάτε την οθόνη (ένα απλό tap) κάθε φορά που πρέπει να πηδήξει πάνω από το σκοινάκι. Αν καταφέρετε να το κάνετε για δέκα συνεχόμενες φορές τότε ο Bob θα χάσει μία lb.

Προσοχή, αν περάσουν πολλές ώρες και ο ήρωας μας δεν κάνει γυμναστική τότε τα κιλά επιστρέφουν! Όταν περάσουν αρκετές ώρες χωρίς να ανοίξετε την εφαρμογή θα σας έρχεται ειδοποίηση για να επιστρέψετε στο γυμναστήριο. Γεγονός που βοηθά τους ξεχασιάρηδες, μην ανησυχείτε δεν είναι ενοχλητικές, ώστε να μην πηγαίνει ο κόπος σας χαμένος.

Fit the Fat : Έλα να γίνουμε Fit!

Όταν το βάρος του Bob φτάσει να είναι κάτω από 375 lbs τότε ξεκλειδώνετε ακόμα έναν χαρακτήρα στο παιχνίδι, ας την πούμε Mary. Η Mary είναι και αυτή 400 lbs αλλά σε αντίθεση με τον Bob δεν κάνει σχοινάκι αλλά χούλα χουπ! Με ένα άγγιγμα στην οθόνη η Mary κουνάει την μέση της δεξιά και αριστερά. Με δέκα συνεχόμενες φορές χάνει 1lb.

Έχετε στην διάθεση σας δέκα ενεργειακά ποτά, “κάτι σαν ζωές” και κάθε φορά που το σχοινί χτυπάει τον Bob ή το χούλα χουπ την Mary χάνετε ένα ενεργειακό ποτό. “Οι ζωές” γεμίσουν αυτόματα, καθώς κερδίζετε μια κάθε δύο λεπτά. Γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να παίζετε το παιχνίδι για πάρα πολύ ώρα. Κάτι γνώριμο για τους χρήστες του Candy Crush, μόνο που δεν μπορείτε να ζητήσετε ζωή από τους φίλους σας! Μπορείτε όμως να δείτε ένα βίντεο διαφήμιση άλλης εφαρμογής και να κερδίσετε πέντε ενεργειακά ποτά.

Μπορείτε να κάνετε αγορές εντός εφαρμογής, να αγοράσετε power ups, το γλυκάκι για να μειώσετε την ταχύτητα του σχοινιού, το σπανάκι που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος επί δύο, ενεργειακά ποτά για να συνεχίζετε όταν ξεμένετε από ενέργεια και τις υγιεινές μπάρες δημητριακών για να μην επιστρέφουν γρήγορα τα κιλά ή μαλλον οι lbs που χάσατε.

Το gameplay είναι απλό αλλά μπορεί να αποδειχτεί απόλυτα εθιστικό ή εκνευριστικό! Όμορφα γραφικά με πλούσια χρώματα και ρεαλιστικούς ήχους. Αρνητικό ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα σίγασης του ήχου από το μενού πάρα μόνο αν κλείσετε τον ήχο του τηλεφώνου. Επίσης αν είστε συνδεδεμένοι στο internet εμφανίζονται διαφημίσεις, χωρίς όμως να σταματάει το παιχνίδι με αποτέλεσμα να χάνετε μία “ζωή”.

Let’s get physical!

Fit the FatFive Bits, Inc. Arcade FreeDownload
icon
Fit the FatFIVE BITS, INC.GamesFreeDownload

 

 
Μέγεθος 33M
Λήψεις 1,000,000 - 5,000,000
Έκδοση 1.0.9
 
6.7 10

Taste App

Fit the Fat

Πείτε αντίο στην κοιλίτσα!

3
Συνολική Ικανοποίηση7.0
Ενημερώσεις6.5
Θα το παίζαμε ξανα6.0
Time Killing8.0
Διασκέδαση6.0
Ευκολία στη χρήση8.0
Μπαταρία8.0
Ενοχλητικές διαφημίσεις4.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 2 Βαθμολογίες ) 3.9

Σχετικά με τον αρθρογράφο Ηλίας Παλαιγεωργίου

Με ένα Samsung Galaxy Core δοκιμάζω εφαρμογές για εσάς, αγαπημένα τα εύκολα games για να σκοτώνεις τον ελεύθερο σου χρόνο.